Severna Amerika – Airbnb otkrio gde Amerikanci žele da putuju u 2021. godini – Travel Magazine

Airbnb otkrio gde Amerikanci žele da putuju u 2021. godini

Airbnb otkrio gde Amerikanci žele da putuju u 2021. godini

Prošle godine u ovo vreme mnogi od nas su maštali o spektakularnim destinacijama koje će posetiti 2020. godine. Spiskovi su se pravili, želje korigovale, pare štedele. A onda je došla 2020. godina i virus Covid-19 koji je stopirao sve naše snove o putovanjima. Šta nas čeka u 2021. godini? Teško da bilo ko može bilo šta da prognozira, ali nada umire poslednja, pa se tako nadamo da će nam sledeće godina putovanja biti vraćena.

Americki gradovi koji poseduju evropski smek
PROČITAJTE I…

Američki gradovi koji izgledaju kao evropske destinacije

Airbnb veruje u to, pa je otkrio koje destinacije Amerikanci najviše pretražuju za odmor u 2021. godinu. Istraživanje poznate platforme za iznajmljivanje smeštaja je očekivano pokazalo da će domaći turizam biti i dalje vodilja ljudi kada je u pitanju odmor sledeće godine. Čak 62 odsto ispitanika je zainteresovano za odmor nedaleko od kuće. Kada kažemo domaći turizam mislimo na nacionalne parkove, rezervate prirode, planine, jezera i gradove koji se nalaze na nekoliko sati vožnje od našeg mesta stanovanja.

Pogledajte u nastavku najviše bukirane destinacije na Airbnb-u za 2021:

Nacionalni park Great Smoky Mountains, Tenesi

Majestic Mountain Memories nudi šarmantan i privatni beg kod Smoky Mountains-a. Mir i samoća pružaju svu privatnost koja vam je potrebna za savršen medeni mesec, godišnjicu, rođendanski poklon nekom posebnom ili samo predah od stresa iz stvarnog sveta. Ali to nije samo savršeno mesto za parove, već i za porodice koje žele da se osame.

Breckenridge, Kolorado

The Blue Jay Nest je smešten na planini, dve milje iznad centra Breckenridge-a. Ovaj prijatan, boho-chic dom jedinstveni je dragulj koji nudi zapanjujući pogled na šumu i okolinu.

Davenport, Florida

Zapanjujuća vila sa bazenom, terenom za golf i spa ima tri velike spavaće sobe, dva kupatila i kauč na razvlačenje. Pešačka javna staza, prodavnice i restorani nalaze se na pet minuta vožnje, dok je Dizni na 15 minuta.

Palm Springs, Kalifornija

Ovaj potpuno renovirani apartman sa dva kupatila i dve spavaće sobe nalazi se u ulici Canion View Estates u South Palm Springs-u, s nepreglednim pogledom na planine. U neposrednoj blizini je golf terena, teniskih terena, pešačkih staza i najboljih restorana i atrakcija u okolini.

Tulum, Meksiko

Spektakularni apartman sa privatnim bazenom smešten je na trećem spratu tropical kuće. Sastoji se od francuskog ležaja, jednog kupatila, električne pećnice, mini bara, velike terase sa spektakularnim pogledom, privatnog bazena sa hidromasažom, ležaljki i klima uređaja. Tu je i parking za jedan automobil i dva bicikla za korišćenje tokom boravka.

PROČITAJTE I…

Stvari koje vas nerviraju kod Amerikanaca

Brojne atraktivne destinacije upoznajte ovde.

Podelite ovaj članak...
0Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *