Travel Magazine– O nama – Najnoviji sadržaji iz sveta putovanja

O nama

O nama

Časopis TRAVEL Magazine izdaje preduzeće „D and P“ iz Beograda. Preduzeće je u privatnom vlasništvu, sa 100% domaćeg kapitala. Časopis izlazi od februara 2000. godine. Od svog početka do danas, sa početnih 3.000 primeraka, dostigli smo redovni tiraž od 10.000 primeraka. Prodaje se u svim većim mestima u Srbiji i u Crnoj Gori, na kioscima i kod kolportera.

Koncepcija časopisa je orijentisana ka inicijativi (outgoing) koja podrazumeva odlazak naših turista na putovanja u inostranstvo.Osnovni cilj našeg časopisa jeste edukacija korisnika turističkih usluga i informisanje onih koji te usluge pružaju. Nizom saveta, informacija, modernih rešenja i opisom destinacija širom sveta, pokušavamo da približimo savremeni turizam najširim slojevima našeg društva.

TRAVEL Magazine redovno učestvuje da domaćim sajmovima turizma i povremeno na sajmovima u inostranstvu, kao član ITTFA (International Tourism Trade Fairs Association) gde razmenjujemo iskustva i prikupljamo nove informacije koje, kasnije, plasiramo našim čitaocima. Medijski smo partneri Sajma turizma u Beogradu IFT.

Krajnji cilj jeste da časopis postane sredstvo koje će u isto vreme biti neizostavno štivo onima koji žele da odputuju u bilo koji deo sveta i onima koji ta putovanja organizuju, bilo da se radi o turističkim agencijama, turoperatorima, aviokompanijama, autobuskim i železničkim prevoznicima, hotelima, rent a car agencijama i slično. Dobro organizovano, pristupačno, udobno i prijatno putovanje, koje se pamti do kraja života, predstavlja ideju vodilju u našem radu…

Redakcija

Direktor / glavni
i odgovorni urednik:
Marija Tanasijević

Osnivač, autor imena i koncepta:
Zoran Đukanović

Tehnički urednik:
Jelena Rmandić

Razvoj:
Mladen Vasić

Travel & Sky dodatak
Urednik dodatka:
Dragan Nikolić

Ime, znak, kompletna ideja i koncepcija časopisa TRAVEL MAGAZINE su zaštićeni.