Travel Magazine – Travel Hotels – Najnoviji sadržaji iz sveta putovanja

Travel Hotels

Travel Hotels

Travel-Hotels-Ulaz

Dragi prijatelji,
Pred vama je hotelski rezervacioni sistem TRAVEL MAGAZINE HOTELS koji je nastao u saradnji sa našim eminentnim globalnim partnerom – Booking.com. Od sada ćete iz vaše fotelje moći da vršite rezervacije hotela širom sveta, vrlo jednostavno i vrlo povoljno! A što je najvažnije i potpuno bezbedno! Pored toga, po prvi put kod nas, na raspolaganju imate i mogućnost da se posavetujete sa nama, na srpskom jeziku, u vezi sa vašom rezervacijom i da dobijete svu neophodnu pomoć.
Živimo u 21. veku… Omogućili smo vam odličan turistički proizvod koji u sebi sadrži najsavremeniju tehnologiju, ali i toplinu i brigu o vašem putovanju od strane naših zaposlenih.

Odlične cene
U mogućnosti smo da vam ponudimo odlične cene, zahvaljujući dugogodišnjoj saradnji koju naš partner ima sa hotelima širom sveta. Sve cene u sistemu, u malim, porodičnim, pa i najluksuznijim hotelima, su po sobi, za kompletan period željenog boravka.

Pravljenje rezervacije
Rezervaciju možete napraviti sami! Pošto izaberete destinaciju i datum željenog putovanja, pred vama će se naći svi raspoloživi hoteli. Izbor je na vama, a u tome vam mogu pomoći komentari i ocene onih koji su u tom hotelu već boravili.
Sama usluga pravljenja rezervacije je besplatna, a kao garanciju morate ostaviti podatke sa vaše kreditne kartice. Kada završite postupak rezervacije, automatski se pojavljuje i potvrda koju možete odštampati, ali će ista svakako stići i na vaš e-mail posle nekoliko minuta. Svaka potvrda sadrži broj rezervacije, informacije o hotelu, kao i osnovne podatke u vezi sa mogućnostima otkazivanja.

Plaćanje
Vaša kreditna kartica je potrebna samo kao garancija rezervacije. Novac se nikada ne skida sa kartice, osim u slučaju kada se radi o nekom „Hot Deal“-u, odnosno kada se na željenoj destinaciji održava neka manifestacija i kada rezervacije moraju biti potvrđene odmah. Plaćanje se vrši na recepciji hotela.
Kao garancija rezervacije, prihvataju se: Master Card, Visa i American Express. Može se desiti da hotel ne prima sve tri vrste kartica, o čemu ćete biti informisani prilikom pravljenja rezervacije. U hotelu možete platiti i drugom karticom u odnosu na onu kojom ste potvrdili svoju rezervaciju.
Ukoliko nemate kreditnu karticu možete zamoliti prijatelja da vam garantuje svojom karticom, jer svakako, usluga se plaća tek na recepciji hotela.

Otkazivanje
Napravljena rezervacija se može otkazati ponekad i na sam dan putovanja, bez ikakvih penala. Prilikom pravljenja rezervacije neophodno je pogledati uslove otkazivanja, jer se oni razlikuju od hotela do hotela. Ako se ne ispoštuje datum otkazivanja, ili se putnik uopšte ne pojavi u hotelu, sa kreditne kartice se obično zadužuje iznos u vrednosti prve noći boravka.

Sigurnost
Rezervacioni sistem je u potpunosti siguran, a podaci sa vaše kreditne kartice, kao i vaši lični podaci su zaštićeni. Sistem funkcioniše po najvišim svertskim bezbednosnim standardima i garantuje se vaša privatnost. Informacije sa kreditne kartice se šalju kroz osigurani server. Koristi se najnovija tehnologija, koja, pored toga što šifruje sve unete podatke, štiti i naše servere od svih neautorizovanih pristupa.

Pomoć
Ukoliko vam je potrebna pomoć prilikom pravljenja rezervacije ili imate neka dodatna pitanja, stojimo vam na raspolaganju! Možete nam pisati na mail: office@travelmagazine.rs

Travel-Hotels-Ulaz