Bezbednost – Pomoć na putu – sigurni 24/7 na svim drumovima – Travel Magazine

Pomoć na putu – sigurni 24/7 na svim drumovima

Pomoć na putu – sigurni 24/7 na svim drumovima

Iznenadni kvar na automobilu, gubitak ključeva ili prazan rezervoar – neke su od neplanskih situacija koje mogu da se dese svakome od nas i da u momentu unište naizgled savršen dan, besprekorno isplanirano putovanje i dugoočekivani odmor u Srbiji ili inostranstvu. Na sreću, danas postoje različiti paketi osiguranja koji pokrivaju gotovo sve nepredviđene situacije koje vozače mogu da zadese na drumu.

Uz polisu UNIQA osiguranja, iznenadna nezgoda na drumu ne mora da uzrokuje dodatni stres.

Pomoć na putu pokriva gotovo sve nepredviđene situacije koje vozače mogu da zadese na drumu, bilo da je reč o putovanju u inostranstvu ili u Srbiji, ali i tokom svakodnevne vožnje – do posla, prodavnice, škole…

Pomoć 24h svaki dan u nedelji

Za samo 2.363 dinara godišnje, osiguranje Pomoć na putu sa vozačima je 24 časa dnevno na svim putevima kod nas i u Evropi, svih 365 dana u godini, onda kada je pomoć najpotrebnija.

Pomoc na putu 24h sedam dana u nedelji

Foto: Alex Jumper from Unsplash

Pomoć na putu nije samo brza i kvalitetna tehnička usluga šlepa ili popravke automobila na licu mesta, slanja rezervnih delova, ključeva, goriva. Uz to, Pomoć na putu uliva sigurnost i vozaču i putnicima kroz obezbeđivanje prevoza, prenoćišta, pokrivanje troškova parkiranja pokvarenog i najma zamenskog automobila.

Za bezbrižnost u bilo koje vreme na bilo kom mestu, pomoć na putu moguće je obezbediti jednostavno, online za svega nekoliko minuta preko vebšopa na sajtu www.uniqa.rs ili na nekom od preko 50 prodajnih mesta UNIQA osiguranja širom Srbije.

Pročitajte šta da radite ukoliko vas na odmoru zadesi zemljotres, kao i koje su najčešće turističke prevare. Pogledajte i top savete za žene koje planiraju da putuju solo.

Ostale korisne savete pročitajte ovde. 

Podelite ovaj članak...
0Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *