Saveti – Formula za bezbrižan odmor: Pomoć na putu i putno osiguranje sa pokrićem za COVID-19 – Travel Magazine

Formula za bezbrižan odmor: Pomoć na putu i putno osiguranje sa pokrićem za COVID-19

Formula za bezbrižan odmor: Pomoć na putu i putno osiguranje sa pokrićem za COVID-19

Ukoliko se spremate za odlazak u inostranstvo radi odmora ili važnih poslovnih obaveza, spakujte kofere i putujte bezbrižno, sigurni da u svakom trenutku možete da računate na obezbeđenu pomoć.

Uz UNIQA polisu putnog osiguranja sa dodatnim pokrićem za COVID-19, imate mogućnost da predupredite potencijalne troškove od nekoliko stotina ili nekoliko hiljada evra, koliko u inostranstvu koštaju najjednostavnije zdravstvene usluge ili neophodna hospitalizacija. Standardna polisa putnog osiguranja sa dodatnim pokrićem za COVID-19 po ceni od samo 1,6 evra po danu boravka u inostranstvu, važi za sve evropske zemlje, uključujući Rusku federaciju i Tursku.

Pročitajte šta da radite ukoliko vas na odmoru zadesi zemljotres, kao i koje su najčešće turističke prevare. Pogledajte i top savete za žene koje planiraju da putuju solo.

Šta sve UNIQA putno osiguranje sa pokrićem za Covid-19 pokriva?

Uz sve uobičajene zdravstvene usluge, obuhvata organizaciju neophodne zdravstvene pomoći i pokriće troškova dijagnostike, pregleda ovlašćenog lekara, testiranja zbog ispoljavanja simptoma infekcije korona virusom i nabavku lekova – bolničko i vanbolničko lečenje u zemlji boravka do iznosa od 30.000 evra. Sa punim razumevanjem za brige roditelja, UNIQA je dodatne pogodnosti omogućila korisnicima porodičnog putnog osiguranja. Primera radi, dvoje odraslih i dvoje dece, za 5.255 dinara na ime standardnog putnog osiguranja sa dodatnim pokrićem, mogu da budu bezbrižni 10 dana u inostranstvu, sigurni da u slučaju potrebe, uvek i svuda, mogu da računaju na zdravstvenu pomoć.

Putno osiguranje sa pokrićem za COVID-19 ne uključuje preventivno testiranje na korona virus i troškove boravka u karantinskoj izolaciji. Shodno zahtevima klijenata, širi paketi putnog osiguranja pružaju dodatnu zaštitu u slučaju drugih nezgoda (nestanak prtljaga, gubitak ili krađa putnih dokumenata, kašnjenje leta, potreba prevodilačkih usluga ili pravne pomoći).

Za aktiviranje putnog osiguranja u slučaju nezgode, ili iznenadne bolesti u inostranstvu, sa uključenim COVID-19 pokrićem ili bez njega, potrebno je samo da pozovete UNIQA Centar za pomoć dostupan 24h tokom cele godine, a naši operateri vas upućuju u najbližu zdravstvenu ustanovu, bez potrebe da bilo šta direktno plaćate bolnici.

Pomoć na putu 24/7

Ako ste odabrali destinaciju i odlučili da automobilom putujete na odmor, u inostranstvo ili bilo gde u Srbiji, UNIQA vam pruža sigurnost i za vreme vožnje! Pomoć na putu UNIQA osiguranja za samo 2.362,50 dinara godišnje, vozačima 24 časa dnevno obezbeđuje podršku u Srbiji i širom Evrope! Pomoć na putu nije samo brza i kvalitetna tehnička usluga šlepa ili, popravke automobila na licu mesta, slanja rezervnih delova, ključeva, goriva u Srbiji i inostranstvu ili predupređivanje visokih troškova u slučaju iznenadne nezgode ili kvara vozila.

Polisa uliva sigurnost i vozaču kao i putnicima jer u skladu sa odabranim paketom, omogućava obezbeđen prevoz, prenoćište, pokrivanje troškova parkiranja pokvarenog i najma zamenskog automobila.

UNIQA formula za bezbrižan odmor podrazumeva sigurnost u svakom trenutku i na svakom mestu! Uz UNIQA putno osiguranje i Pomoć na putu, imaćete obeubeđeno iosiguranje domaćinstva, kao i osiguranje automobilskih guma dok boravite na putu. Vama preostaje samo da se prepustite zasluženom odmoru i da uživate na putovanju!

Putno osiguranje sa ili bez pokrića za COVID-19, kao i Pomoć na putu, možete kupiti i platiti jednostavno, online (karticom) preko veb šopa na veb sajtu www.uniqa.rs ili u svim poslovnicama UNIQA osiguranja.

Ostale korisne savete pročitajte ovde. 

Podelite ovaj članak...
0Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X