Medicinske norme – Spakuj osmehe i dobro raspoloženje – Travel Magazine

Spakuj osmehe i dobro raspoloženje

Spakuj osmehe i dobro raspoloženje

Visoke temperature kojima nas je april iznenadio, odmah nas asociraju na letnje dane. Opuštanje pored logorske vatre, noćni provodi i beskonačna uživanja… porodični momenti i nezaboravni trenuci sa mališanima. I naravno, sve to na nekoj lepoj destinaciji. Ne mora to da bude neko egzotično mesto. Ne mora da bude ni najskuplje letovalište. Možda je to obično seoce negde na primorju ili planini. Udobna kućica savršena za stvaranje uspomena. Negde gde će te se buditi u zoru, da uživate u par slobodnih trenutaka izdvojenih baš za vas ili gde ćete se vraćati u zoru, sa cipelama u rukama izmoreni od celonoćnog provoda.

Nažalost ni na putovanjima ponekad ne možemo da izbegnemo stresne situacije. Egzotične kuhinje, ježevi u moru, upala uha i bezbroj sitnica koje ni ne možemo da nabrojimo, a za koje se „Marfi“ nekako potrudi da se dese baš onda kad smo mi isplanirali da se opustimo.
Kako brige svesti na minimum? Uplatite putno osiguranje!

UNIQA-baner-putno-osiguranje_640x92px

Na primer za 10 dana boravka u Evropi, potrebno je da izdvojite 1.213 dinara za individualno osiguranje, pri čemu osiguranje pokriva troškove u iznosu do 30.000 evra u slučaju bolesti ili nezgode tokom boravka u inostranstvu. UNIQA osiguranje porodicama nudi tzv. porodične pakete koji su dodatno povoljniji, pa je za dvoje odraslih i dvoje dece na ime putnog osiguranja potrebno izdvojiti 3.307 dinara za 10 dana boravka u Evropi.

I ako se desi nešto nepredviđeno, na vama je samo da pozovete UNIQA Centar za pomoć koji vam je na raspolaganju 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji (vikendom i praznicima). Preko Centra za pomoć dobićete sve potrebne instrukcije koje je potrebno da slede i ono što je posebno važno jeste da klijenti UNIQA osiguranja ne vrše nikakva direktna plaćanja bolnici.
UNIQA putno osiguranje obezbeđuje neophodni lekarski tretman, lekove, rendgenski i ultrazvučni pregled, medicinski prevoz i hospitalizaciju. Izvan medicinskih i zdravstvenih usluga UNIQA osiguranje je tu ukoliko nestane prtljag, zakasni avion, ali i tu da obezbedi pravnu zaštitu i pomoć u slučaju gubitka ili krađe putnih dokumenata. Polisu UNIQA putnog osiguranja možete kupiti u poslovnicama širom Srbije ili putem vebšopa, uz nekoliko klikova na sajtu www.uniqa.rs 

Na vama je da spakujte kofere. I ogromnu količinu pozitive i da gledate na svet kroz ružičaste naočare. Jer razloge za brigu prepustili ste u sigurne ruke. Osigurali ste uspomene. Na vama je samo da se potrudite da budu nezaboravne.

Podelite ovaj članak...
0Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *