Na putu – Locira bolnice i apoteke u blizini - aplikacija koja će vam olakšati putovanja u doba korone – Travel Magazine

Locira bolnice i apoteke u blizini – aplikacija koja će vam olakšati putovanja u doba korone

Locira bolnice i apoteke u blizini – aplikacija koja će vam olakšati putovanja u doba korone

Danas smo svi prilično pogubljeni kada su u pitanju putovanja i svaka pomoć bi nam dobro došla. I to ne samo pred putovanje, već i na krajnjem odredištu, s obzirom na pandemiju koronavirusa. Vodeći se time kompanija Concur je osmislila aplikaciju koja radi uz pomoć Gugla. TripIt kako se zove aplikacija je spremna da pomogne svima da ostanu na sigurnom, omogućavajući im da pretražuju obližnje medicinske ustanove. Pored bolnica, aplikacija je uvrstila i apoteke, klinike i laboratorije u sklopu mape.

„Svi žele da se osećaju pripremljeno pre nego što krenu na put. I sada, s obzirom da se smernice za zdravlje i bezbednost neprestano menjaju, priprema je još stresnija“, rekla je Jen Moyse, direktorka kompanije.

Najbolji nacin da se zastitite od virusa
PROČITAJTE I…

Zaštita od virusa u avionu

Aplikacija TripIT obuhvata i centar koji se redovno ažurira sa svim bitnim Covid-19 informacijama

U sklopu aplikacije će svi korisnici moći da provere vreme čekanja na aerodromu, i to sve zahvaljujući Guglu koji vam daje „obližnja mesta“ i radi širom sveta. Takođe putnicima omogućava da unapred planiraju putovanja, kako bi app koristili van mreže. Pored toga, Moyse je rekla da je kompanija osnovala Traveller Resource Center „kako bi putnicima pomogla da bolje razumeju i upravljaju promenama putovanja zbog COVID-19“. Ovaj centar sadrži sve, od saveta za javno zdravstvo do pravila avio-kompanija koje se odnose na COVID-19.

„Putnike povezujemo sa najnovijim savetima za putovanja, ograničenjima i smernicama, zajedno sa ostalim korisnim resursima, tako da oni imaju potrebne informacije pre nego što krenu na put“, dodala je Moyse.

Ostale korisne savete pročitajte ovde.

Podelite ovaj članak...
14Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *