Pakovanje – Da li vam je potreban novi kofer? – Travel Magazine

Da li vam je potreban novi kofer?

Da li vam je potreban novi kofer?

Planirate putovanje, ali zaboravili ste jako bitan detalj – Kako da vaš prtljag bude zaštićen i bezbedan, dok vi uživate u svom putovanju?

Uvek ste na raspolaganju imali veliki broj poznatih brendova koji su jako skupi, a još više jeftinih modela koji već posle prvog putovanja budu oštećeni. Kako pronaći pravi odnos cene i dugotrajnosti i čime se voditi pri kupovini kofera? Kada se pakujete za put uvek brinete o pasošu i odeći, ali da li se zapitate kolika je cena lošeg kofera ako vam pukne na početku putovanja?

Dalje u tekstu vam predstavljamo nekoliko bitnih stavki o kojima treba da vodite računa kada birate model kofera.

Zašto odabrati ovakav tip kofera?

Svi Pulse koferi napravljeni su od polikarbonataPronašli smo pravi balans u odnosu cene, kvaliteta i dizajna. Napravljeni od 100% nemačkog polikarbonata, uz aluminijumsku konstrukciju, Pulse koferi odišu kvalitetom koji je potreban savremenom putniku, a da pri tome nije reč o preskupim svetskim markama koje zahtevaju pozamašnu sumu novca. Kada govorimo o polikarbonatu, prvo pomislimo na fleksibilnost i težinu samog materijala. Reč je o najprilagodljivijem materijalu koji se koristi za proizvodnju kofera. Nova tehnologija proizvodnje od polikarbonata, koju imaju svi modeli Pulse kofera, omogućava veliki stepen savijanja materijala (fleksibilnosti), koji se može vratiti u prvobitno stanje nakon udarca (dovoljno je samo pritisnuti materijal sa kontra strane).

Svi koferi imaju duple točkiće sa okretljivošću od 360 stepeniDupli točkići koji se okreću 360° omogućavaju kretanje bez zaustavljanja, maksimalno prilagođavanje promeni smera i prenos težišta kofera na više strana.

Praktičnost kofera

Da li je kofer praktičan za pakovanje – jedno je od najbitnijih pitanja za većinu putnika kada je reč o unutrašnjosti kofera. Pulse koferi sastoje se od dve velike pregrade sa zatezačima i rajsferšlusima. Obložene su tkaninom koja u sebi ne sadrži PVC. Različiti džepovi i pregrade omogućavaju bolju prilagodljivost pakovanja različitih dimenzija stvari.

Pulse koferi su praktični za pakovanje

Prilagodljivost kofera prohtevima putnika

Pulse koferi dostupni su u tri dimenzije i šest boja. Prilagodili smo dizajn svih modela kofera, kako biste mogli da sami napravite svoju kolekciju, kombinujući različite veličine i boje kofera. Budući da putnici danas mogu da biraju između raznih tipova putovanja, napravili smo za svaki vid prenosa prtljaga određeni model:

Kofer „20 inča“ ( 58 x 38 x 22 cm) koji je težak 2,45 kg, pogodan je za putnike sa ručnim prtljagom. Zahvaljujući modernoj tehnologiji proizvodnje napravili smo veoma lagan kofer koji možete podići jednom rukom.

Kofer „24 inča“ ( 68 x 43 x 24 cm) koji je težak 3,1 kg. Uz pomoć aluminijumske konstrukcije smanjili smo finalnu težinu, a uz pomoć polikarbonata povećali efikasnost.

Kofer „28 inča“ ( 77 x 50 x 28 cm) koji je težak 3,92 kg. Lagan je, a izdržljiv, što je dobitna kombinacija za ovakav model kofera.

Kako da budete sigurni da su vaše stvari stvarno u koferu?

Svi Pulse koferi maju TSA sistem zaštitePored kvaliteta materijala i dizajna, jako bitna stavka je bezbednost stvari spakovanih u kofer. Pulse koferi imaju ugrađen TSA LOCK sistem zaštite – najnoviji sistem zaključavanja prtljaga. Nakon što osmislite šifru, jednostavno postavite rajsferšluse u odgovarajući položaj na TSA bravi i vaš prtljag je zaključan, bez brige o mogućem gubitku ključeva, lomljenju bravica ili rezanju materijala. Ovakav tip zaključavanja predstavlja globalni sigurnosni sistem koji daje fleksibilnost putnicima da zaključaju svoj prtljag i budu sigurni šta se nalazi unutar njega, a takođe dozvoljava carini da nesmetano pregleda prtljag, bez njegovog oštećivanja, uz pomoć specijalnog TSA ključa koji je dostupan samo carinskim organima svake zemlje.

Ostale korisne savete pročitajte ovde. 

Podelite ovaj članak...
0Shares

Author: Pulse | PR tekst

Podelite ovaj članak...

4 Komentara

 1. Kupila sam vas kofer, medjutim već prilikom drugog putovanja ispao je vas znak Pulse!! Zanima me da li bi nekako mogla da dodjem do tog znaka, jer su na koferu ostale dve rupice, trazila sam po gradu Vase proizvode, ali bezuspešno!! Inače, kofer je odličan!! Unapred zahvalna!!

  Pošaljite odgovor
  • Draga Dubravka,
   Molim vas da kontaktirate direktno kompaniju, a link ka njihovom sajtu naći ćete u tekstu o Pulse koferima.

   Pošaljite odgovor
 2. Gde se mogu kupiti koferi u Srbiji i koja je cena

  Pošaljite odgovor
  • Draga Dubravka,
   Molim vas da kontaktirate direktno kompaniju, a link ka njihovom sajtu naći ćete u tekstu o Pulse koferima.

   Pošaljite odgovor

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *