Pakovanje – Pulse koferi - za vaša egzotična putovanja – Travel Magazine

Pulse koferi – za vaša egzotična putovanja

Pulse koferi – za vaša egzotična putovanja

Egzotična putovanja – to zvuči kao zaista dobra ideja.

Ali daleka putovanja i veliki broj presedanja znače i veću mogućnost gubitka ili oštećenja prtljaga. Kako da vaše stvari ostanu bezbedne, a vi bezbrižni tokom odmora?

Jako bitna stavka pri odabiru vrste kofera jeste materijal od kog je kofer napravljen. Pre kupovine, raspitajte se koliko su koferi izdržljivi i da li u sebi imaju štetne materije.

Pulse kofer napravljen je od 100% nemačkog polikarbonata, pružajući maksimalnu fleksibilnost i savijanje samog materijala pri udarcima. Pravi izbor materijala donosi više beneficija i manje nervoze. Važno je napomenuti da Pulse koferi ne sadrže toksične materije koje se preko odeće, kozmetike ili hrane mogu preneti do tela i izazvati alergije i reakcije na koži. Ovo je naročito bitna informacija za mame koje spremaju svoje mališane na put.

Druga bitna stavka za kupca koji želi maksimalno dobar proizvod za određenu cenu jeste dugotrajnost i praktičnost. Pulse proizvodni tim uvrstio je u proizvodnju i dodatni detalj zaštite – TSA LOCK SYSTEM. Najsavremeniji sistem zaštite prtljaga pruža zaključavanje vaših ličnih stvari jednostavnim programiranjem šifre, bez ključeva, katanaca ili propratnih rekvizita koje lako možete izgubiti. Dodatna pogodnost je što TSA LOCK omogućava carinsku proveru bez oštećenja prtljaga, budući da carina ima jedinstveni ključ kojim može otključati vaš kofer, sa dugmetom koje vas opominje da je kofer podlegao carinskoj kontroli. Više informacija o tome pronaći ćete ovde.

Kada je reč o praktičnosti, treba napomenuti karakteristike točkića. Svaki model Pulse kofera ima duple točkiće koji omogućavaju maksimalnu pokretljivost, naročito kada se nalazite na velikim svetskim aerodromima, gde vam je brzina od presudnog značaja za putovanje bez nervoze. Kofer možete vući na dva načina: paralelno uz sebe, ili klasično, pod uglom od 45°.

Pulse koferi imaju 25 meseci garancije na svaki proizvodni nedostatak, kao i postprodajnu uslugu, bilo da je reč o dodatnim informacijama o održavanju ili o samim karakteristikama proizvoda.

Posetite Pulse web shop : pulseserbia.com

Ostale korisne savete pročitajte ovde. 

Podelite ovaj članak...
0Shares

Author: Pulse | PR tekst

Podelite ovaj članak...

2 Komentara

    • Poštovana Mirjana,
      Sve informacije možete pronaći ukoliko kliknete na link u tekstu.

      Pošaljite odgovor

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *