Planiranje putovanja – Da li znate gde sve možete leteti direktno? – Travel Magazine

Da li znate gde sve možete leteti direktno?

Da li znate gde sve možete leteti direktno?

Kada su u pitanju avio karte i letovi avionom, ništa ne može biti jednostavnije i povoljnije od direktnih letova.

Direktan let, takođe, znači da gotovo ne postoji šansa da će se vaše torbe izgubiti niti da će koferi ostati na aerodromu gde ste presedali na naredni let. Ukoliko razmišljate o destinaciji koju biste mogli posetiti, ideju možete da dobijete na internet stranici Direct Flights, gde se mogu videti svi direktni letovi koji su dostupni sa bilo kog aerodroma u svetu. Na primer, kada potražite Beograd, videćete da na raspolaganju imate 72 međunarodna direktna leta.

Pomenuta internet stranica prikazuje sve direktne letove sa aerodroma koji ste odabrali u levom prozoru, a omogućava vam da vidite potencijalne destinacije i na mapi. Pored svake direktne rute nalazi se i logo aviokompanija koje nude tu rutu, kao i informacije o tome koliko puta nedeljno se najčešće leti na pomenutoj relaciji, koliko je dugačak let i koja je najniža cena za tu destinaciju. Ta cena verovatno neće biti ono što ćete i platiti za let jer će ona zavisiti od izabranih datuma putovanja, ali može vam dati dobru predstavu o tome kako se kreću cene i po kojoj ceni možete potencijalno da putujete do krajnje destinacije, ako imate fleksibilan raspored i možete da prilagođavate datume putovanja. Tako, na primer, postoji 18 direktnih letova nedeljno od Beograda do Berlina, sa početnom cenom od 46 eur. Ako pokušavate da odlučite koja će vam biti sledeća destinacija, makar za kraći odmor, „Direct Flights“ može biti odličan način da dobijete početnu inspiraciju.

Pročitajte još koliko unapred treba da kupite avio kartu da biste dobili najbolju cenu, koje skupe greške pri kupovini karte treba da izbegavate, ali i da li smete da objavljujete slike svoje bording karte na internetu.

Ostale zanimljive vesti pročitajte ovde.

Podelite ovaj članak...
0Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X