Saveti – Putujte sigurno širom sveta uz UNIQA polisu sa COVID pokrićem – Travel Magazine

Putujte sigurno širom sveta uz UNIQA polisu sa COVID pokrićem

Putujte sigurno širom sveta uz UNIQA polisu sa COVID pokrićem

Sreća je u putovanju a ne samo u odredištu. Zato i nije iznenađenje što je usled pandemije većini ljudi, pored zagrljaja i socijalnih aktivnosti, najviše nedostajala ona životna radost koju donose putovanja.

Posle više od godinu dana, prvomajski i uskršnji praznici vratili su mogućnost da ponovo iskusimo draži proleća i nadasve . željenih putovanja. Otisnite se, spakujte pasoš, potvrdu o vakcinaciji ili negativan PCR test, a sigurnost koja je svakome potrebna možda više nego ikad pre, u bilo koje vreme i na bilo kojoj destinaciji širom sveta, pružiće vam UNIQA putno osiguranje – sa dodatnim COVID pokrićem!

Besplatne beneficije u hotelima
PROČITAJTE I…

Ekspert za hotele savetuje: ostvarite besplatne beneficije tokom boravka u hotelu

Šta sve obezbeđuje UNIQA putno osiguranje?

Pored bezbrižnosti i zaštite, UNIQA polisa sa COVID pokrićem omogućava da predupredite potencijalne neplanske troškove od nekoliko stotina ili nekoliko hiljada evra, koliko van Srbije koštaju najjednostavnije zdravstvene usluge ili neophodna hospitalizacija. Standardno putno osiguranje, bez COVID-19 pokrića, obezbeđuje pokriće troškova do 30.000 evra, a obuhvata organizaciju neophodne zdravstvene pomoći, dijagnostiku, preglede ovlašćenih lekara, nabavku lekova, bolničko i vanbolničko lečenje u inostranstvu, kao i pregled i testiranje usled ispoljavanja simptoma infekcije korona virusom.

Polisa sa COVID-19 pokrićem, obuhvata standardna pokrića iznenadnih bolesti ili nezgode u inostranstvu do 30.000 evra, a uz to, nakon potvrde prisustva korona virusa, omogućava organizaciju medicinske pomoći, terapiju, bolničko i vanbolničko lečenje od COVID-19 do dodatnih 5.000 evra. Putno osiguranje sa COVID-19 pokrićem ne uključuje preventivno testiranje na korona virus i troškove boravka u karantinskoj izolaciji.

Takođe, UNIQA shodno potrebama različitih klijenata ima, uz COVID pokriće i posebne pogodnosti za korisnike porodičnog putnog osiguranja, ima u ponudi pakete koji pružaju dodatnu zaštitu za slučaj iznenadnih nezgoda poput potrebe za pravnim ili prevodilačkim uslugama, pomoć u slučaju gubitka ili krađe putnih dokumenata, nestanka prtljaga, kašnjenja aviona itd.

Nove zeleznicke rute u 2021
PROČITAJTE I…

Nove železničke rute koje ćete voleti u 2021. godini

Gde možete da uplatite UNIQA putno osiguranje sa COVID pokrićem?

Individualno i porodično putno osiguranje može se kupiti u svim poslovnicama UNIQA osiguranja kao i preko veb šopa na veb sajtu. Da bi uz standardnu polisu putnog osiguranja imali pokriće za COVID-19, prilikom kupovine treba samo da navedete da želite i ovo dopunsko pokriće, a za kupovinu preko veb šopa, da izaberete opciju koja sadrži i dopunsko COVID-19 pokriće.

Za aktiviranje putnog osiguranja u slučaju nezgode ili iznenadne bolesti u inostranstvu, sa uračunatim COVID-19 pokrićem ili bez njega, potrebno je samo pozvati UNIQA Centar za pomoć (na fiksni broj telefona +381 11 36 36 955 ili Viber broj: +381 63 36 75 99). Operateri UNIQA osiguranja dostupni su 24/7 i po primljenom pozivu, upućuju klijente u najbližu zdravstvenu ustanovu, bez neplanskih izdataka jer nastale troškove, zdravstvenoj ustanovi direktno plaća UNIQA.

Ulaganje u putovanja ulaganje je u sebe. Zato – odaberite destinaciju, posvetite se sebi i krenite na iščekivano putovanje sigurni da u svakom trenutku, na svakom mestu – imate osiguranu UNIQA pomoć!

Srećan put!

Ostale savete pred planiranje puta pogledajte ovde.

Podelite ovaj članak...
0Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *