Kako izgleda luksuzni hotel na Havajima?

Kako izgleda luksuzni hotel na Havajima?

Espacio – The jewel of Wikiki, luksuzni rizort u Honoluluu, u popularnoj oblasti Waikiki, otvara se 07. septembra i odlikuje ga pomalo neobičan koncept. Naime, ovaj hotel ima devet spratova, i samo po jedan apartman na svakom od njih.

Cena noćenja u apartmanu sa tri spavaće sobe iznosi 5.000 dolara, ali jedna od prednosti je privatnost, budući da sprat ne morate da delite sa drugim gostima.

Espacio se nalazi u Honoluluu

Foto: Aqua-Aston Hospitality

„Espacio je jedinstven na celom svetu. Verujte mi, jer smo dosta istraživali“, izjavila je za medije Theresa Van Greunen, PR kompanije Aqua-Aston Hospitality, koja upravlja rizortom, ali i brojnim drugim hotelima na Havajima.

Espacio apartmani imaju po tri spavaće sobe

Foto: Aqua-Aston Hospitality

Svaki apartman ima đakuzi na balkonu i saunu u apartmanu, kao i svoj privatni ulaz, veliku modernu kuhinju i tri smart TV-a.

Svaki apartman u Espacio hotelu ima modernu kuhinju

Foto: Aqua-Aston Hospitality

Površina apartmana je 210 m2 i svaki ima po tri kupatila. Enterijer je inspirisan uticajima iz celog sveta, pa se tako u apartmanima mogu videti ručno rađeni tepisi iz Kine, mermer iz Italije, ali i ručno rađeno posuđe i ukrasi iz Maroka.

Enterijer u Espacio hotelu zrači uticajima iz celog sveta

Foto: Aqua-Aston Hospitality

U rizortu se otvara i novi restoran Mugen, koji vodi havajski šef Jason Yamaguchi. Restoran će svakodnevno dobijati sveže isporuke ribe i morskih plodova iz Japana, a u sezoni, i šparglu iz Danske.

Balkoni gledaju na plažu Waikiki

Foto: Aqua-Aston Hospitality

Espacio se nalazi na peščanoj plaži Waikiki, a na krovu ima i infinity bazen.

Među besplatnim sadržajim i uslugama za goste hotela je i uslužno korišćenje terenskog vozila Audi Q5. Sobe se čiste dva puta dnevno, a u svakom apartmanu gostima je na usluzi lični batler.

Đakuzi se nalazi na balkonu svakog apartmana

Foto: Aqua-Aston Hospitality

Za one koji rezervišu apartman za septembar, promo cena iznosi 1.500 dolara po noćenju, a od 01. oktobra do decembra 2.500 dolara.

Pročitajte kako izgleda najskuplji apartman na svetu, a možda će vas zanimati još neki jedinstveni hoteli o kojima smo pisali – parisko utočište Oskara Vajlda „L’Hotel“, Gamirasu – hotel u kapadokijskoj pećini, ali i Qasr al Sarab – hotel u srcu arapske pustinje.

Ostale korisne savete pročitajte ovde. 

Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X