Travel preporuka – Lukspedicije - novi trend u turizmu – Travel Magazine

Lukspedicije – novi trend u turizmu

Lukspedicije – novi trend u turizmu

Kombinacija glamura i kampovanja, takozvani glamping, za kratko vreme je postao popularan i stekao veliki broj poklonika među ljudima koji žele da se prepuste avanturi i boravku u prirodi, ali nisu spremni da se odreknu vrhunskog smeštaja i usluge.

Jedna londonska kompanija otišla je korak dalje i u ponudu dodala ekstremne avanture. Uz autentična adrenalnska iskustva, kompanija Brown + Hudson nudi dizajnersku posteljinu, luksuzna kupatila i usluge šefova sa mišelinovom zvezdom. „Lukspedicija je osmišljena za one koji danju žele da budu Bear Grylls, ali uveče hoće da svu tu prašinu speru u mirišljavoj kupki, uz šampanjac. Ili, ako se tokom ekpedicije užele svoje voljene osobe, imaju mogućnost da im se ona pridruži u kratkom roku, helikopterom, kako bi zajedno podelili ovo izuzetno iskustvo.“

Lokacije lukspedicija su raznovrsne i obuhvataju letove privatnim avionom i brojne neverovatne dodatne usluge, kao što je čaša vašeg omiljenog skupocenog šampanjca u pustinji ili masaža nakon napornog poduhvata.

Svako ko ima sklonost ka avanturi i dovoljno novca da sebi može da priušti lukspediciju, može da dobije svoju sopstvenu verziju ovakvog putovanja. Jedna druga kompanija, Pelorus, tako nudi jedinstvena iskustva, kakvo je upoznavanje lokalnih plemena u Angoli, a cene putovanja kreću od 52.000 dolara.

Ostale korisne savete pročitajte ovde.

Podelite ovaj članak...
0Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *