Saveti – Priuštite sebi odmor sa Addiko Mastercard kreditnom karticom – Travel Magazine

Priuštite sebi odmor sa Addiko Mastercard kreditnom karticom

Priuštite sebi odmor sa Addiko Mastercard kreditnom karticom

U mladosti svi maštaju o putovanjima. Uzbudljive avanture sa prijateljima, romantični odmor sa voljenom osobom, upoznavanje dalekih i egzotičnih destinacija, predstavljaju želje koje bi trebalo da se ostvare kada odrastemo i zaposlimo se.

Ali umesto da putujemo, uvek iskrsne nešto drugo. Rata kredita za stan, kupovina auta, radosni izdaci zbog dočekivanja prinove, sezonsko dopunjavanje garderobe, obeležavanje slave, kupovina školskog pribora, novogodišnjih poklona…. Izdaci se samo nižu, novca nikada ne pretekne, a naši mladalački snovi o putovanjima polako blede i nestaju.

A da li ste znali da samo nedelju dana odmora može da vam pomogne da smanjite nivo stresa i da dugoročno napunite baterije, kao i da učvrstite veze sa partnerom i decom? Nakon opuštanja na odmoru ljudi su produktivniji, pozitivniji i imaju više elana. Zato ove godine nemojte sebi dozvoliti da propustite odlazak na putovanje.

Ali uz postojeće finansijske obaveze i opterećenja, kako da sebi priuštite ovaj prekopotrebni užitak?

Da biste ostvarili svoj san i otišli na odmor dovoljno je da posedujete Addiko Mastercard kreditnu karticu, koja predstavlja tri kartice u jednoj.

Ova kartica može se koristiti za plaćanje roba i usluga kako u zemlji, tako i u inostranstvu, ali i preko Interneta, a služi i za podizanje gotovine na bankomatima Addiko banke i drugih banaka.

Najbolje od svega je što je možete dobiti čak i ako niste klijent Addiko banke, a možete je zatražiti u bilo kojoj njenoj ekspozituri.

Ali kako vam konkretno Addiko Mastercard kreditna kartica može biti od koristi?

Prednosti Addiko Mastercard kreditne kartice

Addiko Mastercard kreditna kartica je istovremeno revolving kreditna kartica, kartica na rate i kartica sa odloženim plaćanjem. Svakog meseca vi odlučujete kako želite da je koristite.

Revolving kartica

Ukoliko vam je potrebno da kupite novu kvalitetnu opremu za skijanje, a nemate sredstva, to možete uraditi preko revolving kartice. Zauvek ćete pamtiti anegdote i nezaboravne trenutke vaše zimske avanture, a dug za opremu ćete sa Addiko Mastercard kreditnom karticom opušteno otplaćivati, svakog meseca pomalo. Kada vam treba predah, dovoljno je da uplatite samo minimalni mesečni iznos 5% od duga. Ali zato ukoliko želite, možete platiti i više, kako biste svoj dug što pre otplatili.

Odloženo plaćanje

Postoje mnoge stvari koje će učiniti da putovanje bude bezbednije, lepše i udobnije – naočare za sunce, šešir, putno osiguranje, lekovi. Možda je konačno vreme i da kupite novi kofer. Troškovi se tokom pripreme putovanja mogu brzo nagomilati, a tada će vam od velike koristi biti što sa Addiko Mastercard kreditnom karticom njihovu naplatu možete odložiti do 40 dana bez kamate. Na ovaj način ćete na putovanja uvek kretati spremni, dobro opremljeni i najvažnije – dobro raspoloženi.

 

Kartica za plaćanje na rate

Možda niste u mogućnosti, ili vam iz nekog razloga jednostavno ne odgovara da ceo aranžman platite odjednom. Ništa zato, uz Addiko Mastercard kreditnu karticu prilikom kupovine sami određujete na koliko rata ćete podeliti transakciju (od tri do 12 mesečnih rata). Ovo se odnosi ne samo na transakcije na prodajnim mestima, već i na bankomatima i preko Interneta.

Uz ovu karticu u inostranstvu lako možete platiti ručak ili kupiti suvenir. Ukoliko vam je potrebna gotovina, možete je podići sa bankomata. Addiko banka vas tokom putovanja neće ostaviti na cedilu. Zato, u slučaju da ste zaboravili PIN i ne možete da koristiti svoju karticu ni za plaćanje ni za podizanje gotovine, on vam može biti isporučen putem SMS-a.

Internet

Addiko Mastercard kreditnu katicu možete registrovati za sigurnu internet kupovinu i bezbedno je koristiti na online prodajnim mestima. Ovo putnicima može značajno olakšati organizaciju, a putovanje učiniti komfornijim. Omogućava lako rezervisanje smeštaja, letova i rent-a-car-a, ali i neke sitne i praktične stvari koje mogu značajno da utiču na kvalitet putovanja. To je slučaj sa kupovinom karata i ulaznica za brojne atrakcije pre odlaska na put. Ovo će vam obezbediti siguran ulazak i može značajno skratiti vreme čekanja u redovima.

Addiko Mastercard kreditna kartica pomoći će vam da sebi konačno priuštite taj dugo odlagani odmor, ali i da isplanirate, organizujete i realizujete svoje putovanje iz snova. Zato odmah zatražite svoju karticu u bilo kojoj ekspozituri Addiko banke i pretvorite svoje putne snove u realnost.

Za sve dodatne informacije pozovite Addiko kontakt centar ili posetite sajt Addiko banke.

Ostale korisne savete pročitajte ovde. 

Podelite ovaj članak...
0Shares

Author: PR tekst | Addiko Bank

Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X