Travel preporuka – Rafting Centar Drina-Tara: najbolji izbor za aktivni odmor – Travel Magazine

Rafting Centar Drina-Tara: najbolji izbor za aktivni odmor

Rafting Centar Drina-Tara: najbolji izbor za aktivni odmor

Posle ovih nekoliko meseci, prepunih stresa i neizvesnosti, situacija se smiruje i sve zemlje u Evropi polako otvaraju granice.

Prema poslednjim zvaničnim najavama, Srbija će 1. juna otvoriti granice sa četiri okolne zemlje za slobodan prelazak građana.

Jedna od njih je i Bosna i Hercegovina, a naš predlog je da posetite Rafting Centar Drina-Tara gde ćete, uz pozitivan adrenalin sa raftinga po najlepšoj reci u Evropi Tari, i uz prijatno druženje na samoj obali reke u nesvakidašnjem prirodnom ambijentu, zasigurno, makar na kratko zaboraviti stresan period i napuniti baterije.

Rafting Centar „Drina-Tara“  – rafting po najlepšoj reci Evrope!

U Republici Srpskoj (BiH), 18km od Foče, na magistralnom putu prema Nikšiću, smešten je Rafting Centar Drina-Tara, na samoj obali reke, sa svojim bungalovima izrađenim u planinskom stilu i terasama restorana nadvijenim nad samom rekom.

Čitav kompleks je osmišljen da vam pruži prijatnu, domaćinsku atmosferu.

Pored raftinga ovaj centar nudi i druge aktivnosti

Foto: Promo

Osnovna outdoor aktivnost – rafting Tarom i Drinom, je iskustvo samo za sebe, neponovljivo i teško opisivo.

Spuštanje u gumenim čamcima niz kristalno čistu Taru (koju zovu i suzom Evrope), predstavlja jedinstveno iskustvo.

Planinska reka sa brzacima, mirnijim delovima, usputnim vodopadima za obilaske i slikanje, mesta za skakanje... samo je deo onoga što ćete doživeti na raftingu.

Ovo je avantura koju bi trebalo da poklonite sebi.

Rafting koji bistre trebali da poklonite sebi

Foto: Promo

Pored raftinga, ovaj sportsko-rekreativni centar nudi i druge aktivnosti u prirodi: hiking, jeep safari, vožnju ATV kvadova, kanjoning…

Ušuškan izmešu dva Nacionalna parka (Sutjeska i Durmitor), savršeno je pozicioniran za pešačke hiking ture, obilaske hiking staza, obližnjih planina u nacionalnim parkovima i odlaske na jezera Nacionalnog parka Sutjeska.

Rafting Centar Drina-Tara raspolaže i sa snažnim kvadovima kojima možete obići staze u kanjonu Tare i čak otići na celodnevni izlet na organsku farmu sira, koja je jedinstvena u Evropi po kvalitetu!

Za one koji žele dodatni adrenalin, tu je kanjoning kroz kanjon reke Hrčavke, sa alpinističkom opremom i licenciranim vodičima.

Ovaj sport postaje sve popularniji i pruža dobru kombinaciju alpinizma, adrenalina, hikinga i neizbežnog adrenalina!

Pored svih ovih nabrojanih aktivnosti u prirodi, mi vam preporučujemo da, makar jedan dan, ostavite samo za boravak u kampu, gde ćete se opustiti u prirodi, uz šum reke i uz ljubazne domaćine.

Rafting Tarom je aktivan odmor

Foto: Promo

Smeštaj u Lux bungalovima

Smeštaj u kampu je u Lux bungalovima, od dvokrevetnih do šestokrevetnih, koji su izrađeni u planinskom stilu i velika većina njih je sa kupatilima unutar bungalova.

Spavati u ovim ušuškanim kućicama garantuje dobar san. Kuhinja je jedan od njihovih zaštitnih znakova, sa svim obrocima pripremljenim na tradicionalni način od organskih namirnica, uzgajanih u okolini kampa.

Rucak na Tari

Foto: Promo

Rafting Centar Drina-Tara je već počeo da prima rezervacije za rafting sezonu 2020., a njihove aranžmane možete pogledati ovde.

Izaberite svoju avanturu i uživajte u Rafting Centru Drina-Tara, u savršenoj kombinaciji adrenalina, druženja i odmora u jedinstvenom prirodnom okruženju.

Naša preporuka je, ipak, da i dalje pratite eventualna nova saopštenja na zvaničnom sajtu Rafting Centra Drina-Tara, vezana za virus Covid-19.

Pogledajte zašto je aktivan odmor dobar za vas, kao i koja su to čuda prirode koja biste trebali da posetite. Saznajte i koja su to avanturistička putovanja od kojih skače adrenalin.

Brojne atraktivne destinacije upoznajte ovde.

Podelite ovaj članak...
0Shares
Podelite ovaj članak...

1 komentar

  1. Sjajno mesto, iskreno mislim da novinar nije uspeo da prenese ni delic te atmosfere i koliko je ovo mesto zaista fantasticno

    Pošaljite odgovor

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X