Saveti – UNIQA predstavila putno osiguranje sa pokrićem za Covid-19 – Travel Magazine

UNIQA predstavila putno osiguranje sa pokrićem za Covid-19

UNIQA predstavila putno osiguranje sa pokrićem za Covid-19

U želji da izađe u susret klijentima koji planiraju putovanje u inostranstvo i pruži im sigurnost, UNIQA je omogućila kupovinu putnog osiguranja sa dodatnim pokrićem za posledice izazvane pandemijom COVID-19.

Kao i kod standardne polise putnog osiguranja, UNIQA je klijentima omogućila da i za slučaj pandemije COVID-19, preduprede troškove od nekoliko stotina do nekoliko hiljada evra, koliko koštaju najjednostavniji medicinski pregledi ili hospitalizacija u inostranstvu. Polisa putnog osiguranja sa doplatkom za COVID-19 važi za sve evropske zemlje, uključujući Rusiju i Tursku.

Odigrajte naš kviz znanja i osvojite Laguna knjige, a pogledajte i koje greške možete da izbegnete prilikom rezervacije smeštaja.

Šta novo UNIQA osiguranje podrazumeva?

Obuhvata organizaciju neophodne zdravstvene pomoći, pokriće troškova dijagnostike, pregleda ovlašćenog lekara, testiranja zbog ispoljavanja simptoma infekcije korona virusom i nabavku lekova – bolničko i vanbolničko lečenje u zemlji boravka do iznosa od 30.000 evra. Putno osiguranje sa dodatnim pokrićem ne uključuje preventivno testiranje na korona virus i troškove boravka u karantinskoj izolaciji.

Klijenti putno osiguranje sa dodatnim pokrićem za COVID-19 za samo 1.6 evra po danu boravka u inostranstvu, mogu kupiti individualnu polisu i platiti online (karticom) preko veb šopa na veb sajtu www.uniqa.rs ili u svim poslovnicama UNIQA osiguranja, ali i u partnerskim turističkim agencijama i bankama. Da bi uz putno osiguranje imali obezbeđeno pokriće i za COVID-19, potrebno je da navedu da žele i ovo dopunsko osiguranje, odnosno, ukoliko kupovinu obavljaju preko veb šopa, izaberu opciju koja sadrži i dopunsko COVID-19 pokriće.

Uniqa osiguranje pokriva Covid-19

Uz puno razumevanje za brige roditelja, UNIQA je dodatne pogodnosti omogućila korisnicima porodičnog putnog osiguranja. Dvoje odraslih i dvoje dece, za 5.255 dinara, koliko je potrebno da izdvoje na ime osiguranja, mogu da budu bezbrižni 10 dana u zemljama širom Evrope, sigurni da u slučaju potrebe, uvek i svuda mogu da računaju na pomoć UNIQA osiguranja.

Kupljena polisa putnog osiguranja, obezbeđuje pokriće zdravstvenih troškova tokom celog boravka u inostranstvu, a korisnicima pruža i dodatnu sigurnost jer obezbeđuje i osiguranje doma dok su na putu.

Za aktiviranje putnog osiguranja u slučaju nezgode ili iznenadne bolesti u inostranstvu, sa uračunatim COVID-19 pokrićem ili bez njega, osiguranici samo treba da pozovu UNIQA Centar za pomoć (na fiksni broj telefona +381 11 36 36 955 ili Viber broj: +381 63 36 75 99) koji potom klijente upućuje u najbližu zdravstvenu ustanovu, bez potrebe da bilo šta direktno plaćaju bolnici. Operateri UNIQA osiguranja dostupni su 24 sata dnevno, 365 dana godišnje.

Ostale zanimljivosti pročitajte ovde.

Podelite ovaj članak...
11Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X