Saveti – Zašto sa Wayoutom u Hurgadu? – Travel Magazine

Zašto sa Wayoutom u Hurgadu?

Zašto sa Wayoutom u Hurgadu?

Aranžmane za Hurgadu Wayout je započeo tek onda kada su se uverili da je sama destinacija spremna za dolazak srpskih građana, da bi uz pomoć nacionalne avio-kompanije Air Serbia i naših partnera iz Dunav osiguranja, ostvarili odličan rezultat što pokazuje broj putnika koji su ovoj agenciji ukazali šansu da im organizuje putovanje u Egipat.

Oktobar i novembar – najlepši period za posetu Hurgadi

Za one koji se još nisu odlučili za putovanje i za one koji planiraju da putuju u Hurgadu u najlepšem periodu godine u Egiptu, u oktobru ili novembru, u nastavku se nalaze razlozi zbog kojih je agencija Wayout najbolji izbor kada je reč o organizaciji putovanja za Hurgadu:

 • Za vas su pripremili najbolji izbor hotela, za svačiji ukus i za svačiji džep, a dozvolićete im da vam svojim petnaestogodišnjim iskustvom pomognu pri odabiru najboljeg hotela u zavisnosti od vaših želja i finansijskih mogućnosti;
 • Wayout, u saradnji sa Dunav osiguranjem, je jedini turoperator na srpskom tržištu koji u sve svoje aranžmane ima uključeno putno zdravstveno osiguranje u iznosu osigurane sume 15.000 evra. Kao i polisu osiguranja od otkaza putovanja usled nepredviđenih okolnosti, koja je posebno bitna ukoliko je putnik pozitivan na PCR testu i nije u mogućnosti da putuje, a ova polisa garantuje povraćaj uplaćenog novca u potpunosti. Vrednost ovog paketa osiguranja je prosečno oko 3500 din, a svi putnici pri sklapanju ugovora dobijaju ovaj paket koji sa sobom nose na putovanje.
Egipat je jedinstvena turistička destinacija koja vam otkriva tajne civilizacije faraona
PROČITAJTE I…

Egipat – atrakcije drevnog kraljevstva faraona

 • Na samoj destinaciji, Wayout partneri su obezbedili osiguranje od svih vrsti nezgoda na izletima koje organizuje Wayout-ov lokalni partner u Hurgadi.
 • Wayout je veoma ponosan što ima ekskluzivno pravo prodaje za najprodavaniji hotelski lanac u Egiptu. Sunrise lanac hotela po svim parametrima spada u BEST BUY kategoriju, s obzirom na to da je odnos cene i kvaliteta odličan. Kvalitet svih Sunrise hotela i potvrđuje poslednja u nizu nagrada od prestižnog turističkog portala Tripadvisor , a to je “Traveler Choice Award” za 2020. godinu u kategorijama usluge, hrane, čistoće i generalnog kvaliteta samih hotela.
 • S obzirom na to da je Egipat od 01.09.2020. godine uveo obavezan PCR test, što smatramo kao dobar potez u pogledu očuvanja zdravlja i prevencije od virusa COVID-19, Wayout agencija je svim svojim putnicima organizovala grupno testiranje u svojim prostorijama uz maksimalno poštovanje mera svih procedura prevencije i mera bezbednosti prema zakonima Republike Srbije.
 • Takođe, brigu o Wayout putnicima u Hurgadi vodi najbolji i najdugovečniji vodič u Hurgadi, gospođa Mirela Jovanov, koja u Hurgadi živi već 15 godina i svojim znanjem i iskustvom savetuje sve Wayout putnike, rešava eventualne probleme i ima odličnu relaciju sa hotelima koja mnogo znači, pogotovo u periodima visoke sezone.
 • Nakon brojnih lažnih informacija i neadekvatnih informacija koje su bile upućene prema Wayout agenciji, a koje su se pojavljivale na društvenim mrežama, kako za vreme pandemije, tako i u poslednjih nekoliko nedelja, Wayout na ovaj način odgovora na sve što je lažno izrečeno. Sam broj zadovoljnih putnika dovoljno govori o istinitosti i kredibilitetu osoba koje su sve pomenute neistine iznosili u javnost i pokušavale da naruše ugled Wayout agencije.
Mnogim ljudima je poseta Piramidama u Gizi, grobnicama u Dolini kraljeva i brojnim hramvima i spomenicima iz vremena drevnog Egipta na spisku stvari koje bi voleli da urade u životu
PROČITAJTE I…

Saveti za putovanje u Egipat

Ipak, i pored svega toga, Wayout nastavlja sa prodajom aranžmana u “Šok akciji sa najboljim hotelima i sa najpovoljnijim cenama do sada za najlepši period godine u Hurgadi. Takođe, ovom prilikom agencija želi da se zahvali na poverenju koje su im mnogobrojni putnici ukazali u ovoj teškoj situaciji za turizam, pogotovo u vreme pandemije COVID-19.

Ostale vesti pročitajte ovde.

Podelite ovaj članak...
377Shares
Podelite ovaj članak...

4 Komentara

 1. Protiv imenovane mirele i izvesne njene koleginice radmile koje obu posluju u Egiptu kao predstavnice agencije “wayout” podnete su krivicne prijave zbog izvršenog kd prevare u produženom trajanju na teret brojnih oštećenih , to bi bilo to

  Pošaljite odgovor
   • O čemu se radi? I mene brinu brojne negativne ocene Wayout agencije, a sa druge strane, moj brat je putovao sa njima neposredno pred početak pandemije i ima samo pozitivna iskustva. Osim toga, ova agencija ima u ponudi nekolicinu hotela koji meni lično deluju više nego primamljivo. Da li je ova agencija uopšte članica YUTA?

    Pošaljite odgovor
 2. O čemu se radi? I ja sam video brojne negativne komentare u vezi ove agencije i zabrinut sam, iako je moj brat putovao sa njima i ima samo pozitivna iskustva.

  Pošaljite odgovor

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X