Zdravlje – Putno osiguranje važno je koliko i pasoš! – Travel Magazine

Putno osiguranje važno je koliko i pasoš!

Putno osiguranje važno je koliko i pasoš!

Kada se spremate za godišnji odmor i odlazak u inostranstvo, najverovatnije ćete prvo spakovati pasoš. Međutim, postoji još jedan dokument bez kojeg ne bi trebalo ni da razmišljate o prelasku granice.

U pitanju je putno osiguranje! Postoji mnoštvo razloga zbog kojih je ova polisa u inostranstvu značajna koliko i sam pasoš, a mi vam prenosimo najvažnije.

Papreni troškovi lečenja u inostranstvu

Pregled u Grčkoj u proseku staje 250, a u obližnjoj Turskoj 600 evra. U slučaju boravka u bolnici, taj iznos može da dođe i do 400 u Grčkoj, odnosno vrtoglavih 2.000 evra dnevno u Turskoj! Međutim, ukoliko uz sebe imate polisu UNIQA putnog osiguranja, ne samo da će troškove lečenja snositi vaša osiguravajuća kuća, već ćete biti oslobođeni direktnog plaćanja bolnici.

UNIQA putno osiguranje je veoma povoljno i sprečava paprene troškove lečenja

Pristupačne cene putnog osiguranja

Naspram troškova lečenja, putno osiguranje čini se kao zanemarljiva investicija za koju je u proseku po danu boravka u inostranstvu potrebno izdvojiti svega jedan evro. Za standardni paket UNIQA, za 10 dana boravka u Evropi, potrebno je izdvojiti nešto manje od 1.300 dinara za individualno i oko 3.500 za porodično osiguranje. U slučaju bolesti ili nezgode paketima je pokriven trošak do 30.000 evra po osobi.

Sa putnim osiguranjem pokriveni ste 24/7

U slučaju bolesti ili nezgode Centar za pomoć na raspolaganju vam je 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji. Operateri UNIQA osiguranja, koji će vas usmeriti u najbližu zdravstvenu ustanovu, sve razgovore obavljaju na srpskom jeziku.

Sa UNIQA putnim osiguranjem sigurni ste 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji

Bez troškova telefoniranja

UNIQA je jedino osiguranje u Srbiji koje je aktiviralo poseban Viber broj, putem kojeg možete da pozovete Centar za pomoć i prijavite iznenadnu bolest ili nezgodu iz bilo kog dela sveta.

Neka i ovoga leta vaše putovanje bude sigurno i bezbrižno uz UNIQA putno osiguranje koje možete kupiti preko vebšopa (www.uniqa.rs), u UNIQA poslovnicama širom Srbije, filijalama Raiffeisen banke i partnerskim turističkim agencijama.

Ostale korisne savete pročitajte ovde. 

Podelite ovaj članak...
0Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *