Destinacije – Zadivljujuća lepota Istanbula – Travel Magazine

Zadivljujuća lepota Istanbula

Zadivljujuća lepota Istanbula

Kako bi se ovaj jedinstveni grad neprocenjive lepote na najlepši mogući način predstavio svetu, Turkish Airlines je sarađivao sa svetski poznatim umetnikom u snimanju filma „Istanbul“ u kome se prikazuju najlepše strane ovog neverovatnog grada i kreira njegov jedinstven portret.
Video koji ima za cilj da ovaj grad predstavi globalnoj publici, zbraja istorijske, kulturne i društvene aspekte Istanbula sa svim njegovim različitostima koje se zajedno stapaju u jedinstvenu celinu.
Inicijalna namera bila je da se posebna istorijska tekstura spoji sa objedinjujućim elementima Istanbula uz pomoć najnovijih i najimpresivnijih tehnika snimanja.

Kako bi privukla pažnju ljudi širom sveta i navela ih da posete Istanbul, kompanija Turkish Airlines sarađivala je sa Robom Vitvortom, poznatim britanskim režiserom koji u svom radu konstantno razvija i spaja nove metode snimanja i montaže. Vitvort je veliki talenat koji iza sebe ima brojne nagrade sa svetskih filmskih festivala, uz brojne pozitivne kritike u svetskim medijima. Njegovi prethodni poslovni poduhvati uključuju projekte za najveće svetske brendove, kao i promotivne filmove o Barseloni i Dubaiju, a na snimanju filma o Istanbulu, radio je sa ekipom sa kojom je snimao i čuveni dokumentarac „Planeta Zemlja“. U svom poslednjem ostvarenju, Vitvort je uspeo da uhvati najspektakularnije prizore grada sa namerom da gledaocima pruži čudesno vizuelno iskustvo Istanbula, koje će sve ostaviti bez daha.

Podelite ovaj članak...
0Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X