Vesti – 20.000 kilometara, 18 zemalja, 70 dana! Stiže najduža bus linija Nju Delhi - London! – Travel Magazine

20.000 kilometara, 18 zemalja, 70 dana! Stiže najduža bus linija Nju Delhi – London!

20.000 kilometara, 18 zemalja, 70 dana! Stiže najduža bus linija Nju Delhi – London!

Ukoliko ste putnik koji čeka epsko putovanje koje će obeležiti vaš život, kompanija Adventures Overland najavila je naduže putovanje autobusom na svetu koje će započeti u maju 2021. U pitanju je ruta koja će povezivati London i glavni grad Indije Nju Delhi. Kompletna ruta biće pokrenuta sa ciljem obeležavanja 74 godine od nezavisnosti Indije.

Obilazak 18 zemalja u 70 dana

U okviru planirane ture, putnici će putovati kroz 18 zemalja, preći 20.000 kilometara i to sve za 70 dana! Ozbiljna avantura ako nas pitate! Putovanje će biti obavljeno u luksuznom autobusu, dobro opremljenom za udobno putovanje. Jer, treba preći 20. 000 kilometara za 70 dana.

Putnici će tokom puta imati prilike da provedu slobodno vreme u Mjanmaru, Tajlandu, Laosu, Kini, Kazahstanu, Kirgistanu, Uzbekistanu, Rusiji, Litvaniji, Letoniji, Poljskoj, Češkoj, Nemačkoj, Holandiji, Belgiji, Francuskoj i Velikoj Britaniji.

Indija je treća po veličini ekonomija Azije
PROČITAJTE I…

Neverovatna Indija – zemlja raznolikosti i kontrasta

Putovanje če biti podeljeno u 4 glavne faze

Faza br. 1 pokrivaće Indiju, Mjanmar, Tajland, dok će sledeća pokrivati kineske provincije Sečuan i Sinđang, sa namerom posete poznatim lokacijama koje uključuju Kineski zid, Put svile i pustinju Gobi. Karavan će se zatim preseliti prema Kirgistanu, Uzbekistanu, Kazahstanu i Rusiji, unutar centralne Azije. Poslednja deonica biće vezana za evropske zemlje poput Letonije, Poljske, Litvanije, Češke, Holandije, Nemačke, Belgije, Francuske i Ujedinjenog Kraljevstva.

Palata Mysore u Indiji
PROČITAJTE I…

Ova prelepa palata je posle Tadž Mahala najposećenija atrakcija Indije

Rezervacije za ovo putovanje su već počele, s tim da će u autobusu najviše biti 20 putnika. Prednost prilikom kupovine će se dati putnicima koji plaćaju celo putovanje. Pa da li biste bili spremni da krenete u jednu ovakvu avanturu?

Sve informacije oko prijave, cene, mogućnosti prekida putovanja možete da potražite od Adventures Overland, kompanije koja organizuje putovanje.

Ostale vesti pročitajte ovde.

Podelite ovaj članak...
254Shares
Podelite ovaj članak...

2 Komentara

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X