Vesti – Ain Dubai - uskoro otvaranje nove atrakcije – Travel Magazine

Ain Dubai – uskoro otvaranje nove atrakcije

Ain Dubai – uskoro otvaranje nove atrakcije

Dubai dobija još jednu zanimljivu atrakciju. Kompanija Dubai Holding najavila je otvaranje Ain Dubai-ja za 21. oktobar ove godine. Ulaznice za najveći i najviši panoramski točak na svetu se već nalaze u prodaji. Ain Dubai, visine preko 250 metara, najnovija je znamenitost grada koja je pridodata podužoj listi atrakcija koje obaraju rekorde u ovom čuvenom Emiratu.

48 sati u Kairu
PROČITAJTE I…

Gradi se najviši panoramski točak u Africi

Ronald Drejk, generalni direktor Ain Dubai-ja, izjavio je da ova atrakcija nudi jedinstveno iskustvo namenjeno svim vrstama putnika. Postoje luksuzne kabine za posebne događaje, kao i za noćni život i zabavu. Neke od njih nude jedinstvene gastronomske užitke, a tu su i porodične kabine. Takođe, biće zadovoljni i putnici u potrazi za romantičnim doživljajima vezanim za neke posebne prilike.

Ain Dubai – jedinstveni doživljaji i danju i noću

Prema rečima generalnog direktora, Dubai je pravo odredište za organizovanje proslava, te bi bilo prikladno da se i ovo otvaranje proslavi u velikom stilu. Uskoro će biti otkriveni zanimljivi detalji o tome šta se može očekivati prilikom najavljenog događaja.

Ain Dubai će nuditi preko 19 jedinstvenih doživljaja. Od večere “na nebu” i ekskluzivnih paketa za različite proslave do korporativnih događaja, a sve uz blistavu pozadinu obzorja grada.

Panoramski točak će biti otvoren i danju i noću, a rotacije će biti približno na svakih 38 minuta. Tako će posetioci moći da dožive dve različite strane grada. Zapanjujuće dnevne prizore sa veštačkog ostrva Bluewaters ali i impresivne noćne poglede na panoramu grada i zabavu.

Ostrvo Bluewaters

Veličanstveni Ain Dubai smešten je u srcu jedinstvene, živahne destinacije koju treba posetiti, a to je ostrvo Bluewaters. Ovde se šarm i ekskluzivnost života na ostrvu susreću sa izobiljem sofisticiranog urbanog načina života. Bluewaters se može pohvaliti gostoprimstvom, sjajnim prilikama za boravak ali i mogućnostima za uživanje u slobodnom vremenu i zabavi.

Mohamed Šaraf, glavni operativni direktor kompanije “Dubai Holding Entertainment” naglašava da je Dubai i dalje lider u sektoru putovanja i turizma. Takođe, u pitanju je i grad sa reputacijom predstavljanja grandioznih inovativnih projekata i znamenitosti. Ain Dubai je dokaz samo jedne od brojnih inovativnih inicijativa koje je ovaj grad razvio kako bi dodatno poboljšao svoju konkurentnost kao vodeća međunarodna turistička destinacija.

Dubai 2021 godine
PROČITAJTE I…

Evo zašto bi trebalo da posetite Dubai 2021. godine

Ostale zanimljive vesti pogledajte ovde.

Podelite ovaj članak...
15Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *