Vesti – Air France avioni se vraćaju u Beograd – Travel Magazine

Air France avioni se vraćaju u Beograd

Air France avioni se vraćaju u Beograd

Počev od letnjeg reda letenja, a nakon zimske pauze, Air France ponovo uspostavlja let od Pariza do Beograda. Od 28. marta 2021. Air France će povezivati Beograd i pariski aerodrom Šarl de Gol tri puta nedeljno (sredom, petkom i nedeljom), dok se od kraja maja planira svakodnevni let.

KLM dolazi u Srbiju
PROČITAJTE I…

KLM, najstarija avio-kompanija na svetu, počinje da leti za Beograd

Red letenja se može promeniti u zavisnosti od putnih ograničenja i zato Air France preporučuje putnicima da provere informacije na zvaničnom kompanijskom sajtu.

Air France Protect – zaštitne mere

Od početka pandemije virusa Covid-19 Air France je uveo niz zaštitnih mera koje su grupisane pod oznakom Air France Protect. Ove mere garantuju najviši nivo zdravstvene bezbednosti u svim fazama putovanja, feksibilnu politiku rezervacija, kao i osiguranje od Covid-19.

U kontekstu globalne zdravstvene krize, Air France stavlja zdravlje i sigurnost svojih putnika i osoblja na prvo mesto i u realnom vremenu prati razvoj situacije kako bi ponudio najbolja rešenja.

Fleksibilnost uslova

Air France svojim putnicima nudi fleksibilne uslove. Za sve avio-karte kupljene za letove do 31. decembra 2021. rezervacije se mogu menjati ili se može dobiti povraćaj novca. Putnici mogu da promene svoju rezevaciju iz bilo kog razloga, dobiju vrednosni vaučer ukoliko odustanu od leta ili potpuni povraćaj novca ukoliko je let otkazan.

Flying Blue, program lojalnosti grupe Air France-KLM, takođe je uveo niz benefita za svoje korisnike, kao što su zadržavanje stečenog statusa u programu i dodatne milje.

Avio industrija vraca u normalu
PROČITAJTE I…

Da li su ovo jasni znaci da se avio-industrija vraća u normalu?

Ostale zanimljive vesti pogledajte ovde.

Podelite ovaj članak...
1Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *