– Air France pomera granice gastronomije u oblacima! – Travel Magazine

Air France pomera granice gastronomije u oblacima!

Air France pomera granice gastronomije u oblacima!

Aviokompanija Air France, kao dostojni ambasador francuske kuhinje u oblacima, sklopila je dogovor sa šestoro renomiranih svetskih kuvara nagrađivanih Mišelinovim zvezdicama. U 2018. godini ova aviokompanija svim svojim putnicima na dugolinijskim letovima nudi gastronomsko iskustvo dostojno najboljih restorana.

Putnici La Première i biznis klase će imati mogućnost da biraju “A La Carte” jela i menije koje su sastavili kuvari sa Mišelinovim zvezdicama, među kojima se nalaze Joël Robuchon, kulinarski genije sa najviše Mišelinovih zvezdica na svetu, legendarni francuski kuvar Régis Marcon i drugi šefovi najpoznatijih restorana. Uz to, meniji se prilagođavaju i destinaciji, pa će tako, između ostalog, na letovima iz Seula raditi korejski šef Youn-Young Kim, dok će na polascima sa Kariba i Francuske Gvajane, poznata kulinarska zvezda Babette de Rozières pripremati klasike kreolske kuhinje. Na svim dugolinijskim letovima koji kreću iz Pariza, Air France svim putnicima u La Première i biznis klasi nudi besplatan izbor A la Carte jela: “Tajlandska kuhinja”, “Kineska tradicionalna kuhinja”, “Ukusi Indije”, “Ukusi Japana”, “Korejski delikatesi” i “Korpa morskih plodova”

Air France je pripremio gastronomsko iznenađenje i za putnike ekonomske klase. U premijum ekonomskoj i ekonomskoj klasi, kao alternativa standardnom meniju u avionima, Air France će svim putnicima od 1. aprila ponuditi raznovrsne A la Carte menije: „Le Marché de Jean Imbert“ meni koji je kreirao pobednik francuskog TV šoua Najbolji kuvar 2012, „Une Sélection Lenôtre“, „Tradicionalan meni“, „Okeanski meni“, „Italijanski meni“ i „Moj zabavni meni”. Putnici mogu da bukiraju „A la Carte“ jelo ili „A la carte“ meni po svom izboru najkasnije 24 sata pre poletanja. Da biste to učinili potrebno je da uđete u vašu rezervaciju u odeljak „View / Modify your bookings“ ili nazovete call-centar ili Air France prodajno mesto.

Air France svim svojim putnicima garantuje vrhunsko gastronomsko iskustvo na nebu.

Podelite ovaj članak...
0Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *