Vesti – Air France povećava broj letova ka Beogradu tokom letnje sezone – Travel Magazine

Air France povećava broj letova ka Beogradu tokom letnje sezone

Air France povećava broj letova ka Beogradu tokom letnje sezone

Kako bi ispratio očekivani postepeni oporavak turizma tokom letnjeg perioda, Air France povećava broj letova i u svoju mrežu letova uvodi nove destinacije u Evropi, Severnoj Africi i Francuskoj. Tokom letnje sezone, Air France će leteti na 80 sezonskih avio-linija, od kojih su 22 nove.

Let na relaciji Beograd-Pariz biće obnovljen 16. maja

U početku će avioni Air France-a povezivati Beograd i pariski aerodrom Šarl de Gol tri puta nedeljno, da bi u vrhuncu letnje sezone (od 5. jula do 29. avgusta) broj letova bio povećan na 5 nedeljno.

Sa pariskih aerodroma Šarl de Gol i Pariz-Orli, kao i sa aerodroma u Marseju i Nici, uvodi se 14 novih letova do Tangera i Agadira (Maroko), Monastira (Tunis), Valete (Malta), Las Palmasa (Kanarska ostrva, Španija), Krfa i Rodosa (Grčka), Barija i Katanije (Italija), do Ibice (Španija), Alžira (Alžir), Londona (Velika Britanija) i Tunisa (Tunis).

Izrael se otvara u maju
PROČITAJTE I…

Izrael se otvara za grupna putovanja u maju

Unutar Francuske, Air France će imati 41 avio-liniju, od kojih je 8 novih i to do Ajačija, Bastilje, Kalvija, Figarija, Bresta, Strazbura, Nanta i Kaena.

Sve detalje o letu, kao i avio-kartama, putnici mogu pronaći na zvaničnom sajtu kompanije Air France. Red letenja se konstantno ažurira u skladu sa zdravstvenom situacijom, koja može dovesti do putnih ograničenja, otkazivanja letova i promena u mreži letova.

Air France svojim putnicima nudi fleksibilne uslove rezervacije preko programa Air France Protect. Za sve avio-karte kupljene za letove do 31. decembra 2021, rezervacije se mogu menjati ili se može dobiti povraćaj novca. Putnici mogu da besplatno promene svoju rezevaciju iz bilo kog razloga, dobiju vrednosni vaučer ukoliko odustanu od leta ili potpuni povraćaj novca ukoliko je let otkazan.

Putovanje kucni ljubimac
PROČITAJTE I…

Air Serbia objavila novu regulativu u vezi putovanja sa kućnim ljubimcima

Epidemiološke mere i sigurnost putovanja u doba pandemije koronavirusa

Air France stavlja zdravlje i sigurnost svojih putnika i svog osoblja na prvo mesto i garantuje najviši nivo zdravstvene bezbednosti prilikom putovanja. Air France je već uveo niz zaštitnih mera u svakoj fazi putovanja, kako na aerodomu, tako i na samom letu.

Obavezno je nošenje maski od ulaska na aerodrom, kao i tokom leta, a u avionima se koriste HEPA filteri, te se vazduh u kabini aviona obnavlja na svaka tri minuta (HEPA filteri se inače koriste i u operacionim salama, jer uništavaju 99,9% virusa, a time i koronavirus). Procedure čišćenja aviona su pooštrene i pojačane, tako da se posebnim dezinfekcionim sredstvima redovno, pre svakog leta, čiste sve površine sa kojima putnik u kontaktu, kao što su nasloni za ruke, stolovi i paravani.

PCR test

Kako mnoge zemlje zahtevaju od putnika da imaju negativan rezultat testa na COVID-19, Sky Team alijansa, čiji je Air France jedan od osnivača, razvio je interaktivnu mapu odobrenih centara za testiranje na koronavirus. Mapa je dostupna na sajtu airfrance.com i redovno se ažurira.

Pogledajte ostale zanimljive vesti ovde.

Podelite ovaj članak...
0Shares
Podelite ovaj članak...

1 komentar

  1. Sve je vise onih koji koriste privatne letove preko Royal Charter Service -a plaseci se korona virusa .

    Pošaljite odgovor

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *