Vesti – Air Montenegro - prvi rođendan – Travel Magazine

Air Montenegro – prvi rođendan

Air Montenegro – prvi rođendan

Nacionalna avio-kompanija Crne Gore proslavlja godinu od svog prvog komercijalnog leta. Na jučerašnji dan, prošle godine, letom ka Beogradu u nebo se vinuo Air Montenegro.

Neumoran rad, istrajnost i posvećenost svih zaposlenih, kako navode iz kompanije, razlozi su zašto je Air Montenegro, samo nakon godinu postojanja, prvi izbor domaćih i stranih putnika sa preko 10 različitih destinacija.

Air Serbia vazno obavestenje
PROČITAJTE I…

Važno obaveštenje Er Srbije

Pozicioniranje na evropskoj avio-mapi

„Ovo je prilika je da se osvrnemo na sve ono što je postignuto za veoma kratko vreme, ali i da prepoznamo nove prilike i izazove. Iako je kompanija osnovana usred pandemije koronavirusa i u jako izazovnom periodu za globalno tržište, upornošću, znanjem i inovativnošću uspeli smo da se pozicioniramo na evropskoj avio-mapi. Air Montenegro, nakon samo godinu dana broji duplo više destinacija i organizuje veliki broj čarter letova tokom cele godine. To čini veoma važan segment u promociji i međunarodnoj afirmaciji Crne Gore, ali i neizostavno doprinosi turističkoj sezoni. Svakog dana smo na usluzi putnicima, kako bi što efikasnije i udobnije stigli do svog odredišta. Drago nam je što to prepoznaju i zbog čega nam iznova ukazuju poverenje. To je ono što nas motiviše da i dalje budemo na visini zadatka“, rekla je vršiteljka dužnosti izvršne direktorice Dragana Frantov Nikolić.

Air Montenegro i bolje povezivanje regiona

Fokus kompanije prilikom osnivanja bio je na regionalnom tržištu i boljoj povezanošću sa regionom. Otvaranjem linije Tivat – Banja Luka, uz tradicionalno dobru popunjenost na letovima ka Beogradu, taj cilj je ostvaren, a očekivanja opravdana. Potvrdu dobre poslovne odluke, kako objašnjavaju iz kompanije, dokazuje činjenica da će ove sezone, zbog velikog interesovanja, avioni Air Montenegra leteti tri puta nedeljno za Banja Luku, umesto dva, koliko je bilo prošle sezone.

Air Montenegro prvi rodjendan

Air Montenegro povezuje Crnu Goru i evropske metropole

Pored regiona, nacionalni avio-prevoznik povezuje Crnu Goru i sa velikim brojem evropskih metropola. Cirih, Frankfurt, Istanbul, Kopenhagen, Lion, Ljubljana, Nant, Pariz, Prag samo su neke od destinacija do kojih stižu avioni nacionalnog avio-prevoznika. Svakodnevni letovi iz Tivta i uvođenje linije iz Podgorice, ka Istanbulu kao jednom od najvažnijih vazduhoplovnih hub-ova, imaće, bez sumnje, veliki doprinos za dolazak većeg broja turista u Crnu Goru.

Povećanje broja destinacija i razvoj poslovanja ciljevi su kojima će Air Montenegro biti i u budućnosti posvećen. Tačnost, preciznost, bezbednost i efikasnost i dalje će ostati vrednosti kojima će se svi zaposleni rukovoditi“, poručila je vršiteljka dužnosti izvršne direktorice Dragana Frantov Nikolić.

Air Montenegro grebalica

Svoj prvi rođendan kompanija je obeležila i simboličnim poklonom za putnike. Putnici su dobili „mapu grebalicu“ sa željom da obiđu što više destinacija uz Air Montenegro.

Podgorica mostovi na Morači
PROČITAJTE I…

Podgorica, grad po svačijem ukusu

Ostale zanimljive vesti pogledajte ovde.

Podelite ovaj članak...
0Shares
Podelite ovaj članak...

2 Komentara

  1. Srecan rodjendan ali ja praktikujem da letim preko Royal Charter Service-a manje su guzve.

    Pošaljite odgovor
  2. Svaka cast srecan rodjendan i,lijepu i uspjesnu karijeru zelim,Sve je stvarno na svom mestu, udobnost na prvom…samo sam primijetila da nisu postavili ambilife preciscivace vazduha ,misli da je i to od velige vaznosti i sigurnosti putnika u ovo vreme corone a i drugih virusa…

    Pošaljite odgovor

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *