– Air Serbia leti iz Niša – Travel Magazine

Air Serbia leti iz Niša

Air Serbia leti iz Niša

Od 15. jula, srpska nacionalna aviokompanija, Air Serbia, leti iz Niša.

Air Serbia je tog dana uveče uspostavila prvu od 12 planiranih novih linija ka Nirnbergu, avionom Airbus A319 koji će stalno biti baziran na niškom aerodromu.

Tokom naredna dva dana nacionalni avio prevoznik uspostavio je redovne linije sa niškog aerodroma ka Bolonji, Hanoveru, Tivtu, Geteborgu i Frankfurtu (Han), a tokom prva tri dana avgusta biće uspostavljeni i letovi ka Ljubljani, Budimpešti, Fridrihshafenu, Salcburgu, Rimu i Karlsrueu.

„Veoma nas raduje što spajamo Niš sa Nirnbergom, novom destinacijom u Nemačkoj i prvom ka kojoj ćemo leteti sa juga Srbije. Današnjim letom, aerodrom Konstantin Veliki i zvanično, uz Aerodrom Nikola Tesla, postaje baza za naše avione. Uvereni smo da će bolje veze sa Nemačkom doprineti jačanju komercijalne i turističke aktivnosti između naših zemalja,“ izjavio je Jirži Marek, novoimenovani direktor za komercijalu i strategiju Air Serbije.

Air Serbia iz Niša leti na osnovu rezultata međunarodnog tendera za linije od javnog značaja koji je raspisala Vlada Srbije, a kojim je omogućeno povezivanje deset okruga u Srbiji sa šest zemalja Evropske unije i Crnom Gorom.

Red letenja Air Serbije na liniji od Niša do Nirnberga možete pronaći ovde. (spoljni link). Osim iz Niša, Air Serbia je početkom juna uspostavila i nove linije iz Beograda. Od nedavno je uvedena i direktna linija do Kaira.

Naslovna fotografija: Aerodrom Konstantin Veliki Niš / Facebook stranica

Ostale zanimljive vesti pročitajte ovde.

Podelite ovaj članak...
0Shares
Podelite ovaj članak...

5 Komentara

  1. Treba mi karta od nisa do podgorice u periodu od 25 jula do 12 avgusta. Cena karte?

    Pošaljite odgovor
  2. Cena karte od nisa do podgorice? Od 25 jula do 12 avgusta

    Pošaljite odgovor
  3. Ovo je časopis koji je samo podelio informaciju sa vama. Pitajte kompaniju sa kojom želite da letite za uslove.

    Pošaljite odgovor

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X