– Air Serbia najavila devet novih linija od juna – Travel Magazine

Air Serbia najavila devet novih linija od juna

Air Serbia najavila devet novih linija od juna

Beograd će od juna biti povezan direktnim linijama sa devet novih gradova, najavljuje srpska nacionalna aviokompanija Air Serbia.

Ona je zvanično najavila uspostavljanje devet novih linija počev od juna 2019. Nove destinacije našeg nacionalnog avio prevoznika će od juna biti i Kijev, Madrid, Barselona, Rijeka, Krasnodar, Helsinki i Kairo, dok će do Nice i Zadra letovi biti uspostavljeni samo tokom letnje sezone. Pored uvođenja novih destinacija biće povećan i broj letova na najfrekventnijim postojećim linijama kao što su Cirih, Pariz i Dubrovnik.

„Veoma smo ponosni što možemo da povežemo srpsku prestonicu sa novim gradovima, pojačavajući našu mrežu i omogućavajući našim putnicima da izaberu između 49 destinacija na kojima će od juna saobraćati nacionalni avio prevoznik,“ izjavio je generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit.

Svi letovi se već nalaze u rezervacionim sistemima i karte se mogu kupiti, a Air Serbia je odmah po najavi novih započela i promotivnu akciju.

Letovi do Krasnodara, Helsinkija i Kijeva će biti tri puta nedeljno, a do Madrida, Barselone, Nice, Kaira, Zadra, Rijeke dva puta nedeljno. Letove do hrvatskih destinacija će obavljati avion ATR-72, a na svim osalim linijama biće angažovan Airbus A319.

Prema planu letenja, prvo će biti uspostavljeni letovi ka Helsinkiju i Krasnodaru, 3. juna. Narednog dana kreću i letovi prema Kairu, Kijevu, Barseloni i Rijeci. Madrid počinje 5. juna, a Barselona dan kasnije. Poslednja će biti uspostavljena linija ka Zadru, 21. juna.

Foto: Wikimedia Commons

Ostale zanimljive vesti pročitajte ovde.

Podelite ovaj članak...
0Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X