Vesti – Air Serbia počinje da leti od 18. maja! – Travel Magazine

Air Serbia počinje da leti od 18. maja!

Air Serbia počinje da leti od 18. maja!

Kompanija Air Serbia najavila je danas da će delimično obnoviti avio-saobraćaj od 18. maja, uz povećanje broja letova u okviru reda letenja od 1. juna, prenosi N1.

Za sada konačni red letenja zavisiće od odluka i smernica domaćih, stranih i međunarodnih tela i organa nadležnih za oblast ciivlne avijacije, odnosno od ukidanja zabrana letenja, izmena ograničenja u putovanjima i zdravstvenih mera u zemljama do kojih Air Serbia leti.

Red letenja će biti obavešten na airserbia.com i biće podložan promenama, piše u saopštenju kompanije.

Air Serbia – od 18. maja do Londona, Frankfurta, Ciriha i Beča!

Air Serbia od 18. maja će imati ograničen broj letova do aerodroma Londona, Frankfurta, Ciriha i Beča.

Imajući u vidu očekivanu potražnju, letovi do jednog broja destinacija obavljaće se onom dinamikom koja je i planirana početkom godine. Frekvencija letova do pojedinih destinacija biće smanjena, dok će letovi do nekoliko destinacija u ovoj sezoni biti privremeno suspendovani.

Destinacije do kojih će Air Serbia leteti istim intenzitetom kao i do sada su Podgorica, Cirih, Beč, Pariz, Tirana, Zagreb, Skoplje, Bukurešt, London, Sarajevo, Sofija, Frankfurt, Brisel, Kijev, Krasnodar, Zadar i Nica.

Optimizovaće se nedeljni broj letova do destinacija kao što su Tivat, Ljubljana, Atina, Solun, Amsterdam, Prag, Moskva, Berlin, Rim, Istanbul, Milano, Diseldorf, Dubrovnik, Split, Larnaka, Kopenhagen, Štutgart, Njujork, Banjaluka, Tel Aviv, Stokholm, Venecija, Pula, Barselona, Sankt Peterburg i Madrid.

U narednom periodu, Air Serbia neće leteti do Helsinkija, Lavova, Amana, Firence, Kišinjeva, Rostova na Donu, Malte, Ženeve, Kaira, Bejruta i Rijeke.

Postoji mogućnost da letovi do ograničenog broja destinacija budu uspostavljeni i ranije, odnosno pre 1. juna. Ukoliko opšti uslovi budu dozvolili da se ti letovi organizuju, srpska nacionalna avio-kompanija će o tome odmah obavestiti putnike.

Ovu informaciju danas je prilikom obilaska beogradskog aerodroma, za medije potvrdila i Zorana Mihajlović, ministarka građevinstva, saobraćaja i infrastukture.

„Dosta toga zavisi i od odluka izlaska i ulaska u zemlju, odluka drugih država i preporuka struke. Ali, mi se nadamo da će posle 18. maja biti još više redovnih linija“, rekla je Mihajlović.

Pogledajte da li će biti obavezno nošenje maski u avionu, kao i koji će superbrzi voz promeniti način putovanja uskoro. Saznajte i koje su evropske avio-kompanije počele da otpuštaju masovno svoje zaposlene.

Ostale zanimljive vesti pročitajte ovde.

Podelite ovaj članak...
699Shares
Podelite ovaj članak...

1 komentar

  1. POSTOVANI dobro vece.danas smo kupila 2 karte,za19 maj za beograd iz PARIZA,sve o lepo orkucali na kopljuteri,Platini karticom,da bi nam karte na kraju izasle za 22 maj,CUDNOpozvali smo beograd ostali na ukljucenju 10 min da na kraju nismo ni bili ukljuceni, nismo zadovoljni,ipak smo trebali,biti obavesteni o kom se problu radi,???

    Pošaljite odgovor

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X