– Air Serbia ponovo leti do Istanbula – Travel Magazine

Air Serbia ponovo leti do Istanbula

Air Serbia ponovo leti do Istanbula

Aviokompanija Air Serbia donela je odluku da ponovo uspostavi direktne letove između Beograda i Istanbula nakon pauze od dve i po godine. Prvi let do grada na Bosforu planiran je za 11. decembar 2019. godine. Karte su već u ponudi.

Air Serbia će obavljati letove tri puta nedeljno i polaziće iz Beograda ponedeljkom, sredom i petkom, uz dodatne letove nedeljom u periodu od 22. decembra do 5. januara. Nakon početnog perioda, nacionalni avio prevoznik će razmotriti eventualno povećanje frekvencije na 7 letova nedeljno. Avioni Air Serbia-e sletaće na novi Međunarodni aerodrom Istanbul otvoren 2018. godine. Tip aviona na ovoj ruti će biti Airbus A319.

“Raduje nas što ponovo uspostavljamo liniju do Istanbula, destinacije do koje je naša kompanija decenijama letela. Brzom reakcijom i specijalnim cenama avio karata želeli smo da izađemo u susret onima čije je putovanje ugroženo zbog privremenog prestanka rada aviokompanije AtlasGlobal“, izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Air Serbia-e.

Odluka o ponovnom uvođenju letova na relaciji Beograd – Istanbul posledica je privremene obustave saobraćaja turske avio-kompanije AtlasGlobal sa kojom je Air Serbia imala partnerstvo.

Pročitajte šta sve treba da znate kada letite avionom, kako na jednostavan način možete doći do jeftinije avio karte, a saznajte i koje sve besplatne usluge aviokompanije nude.

Ostale zanimljive vesti pročitajte ovde.

Podelite ovaj članak...
17Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X