Vesti – Air Serbia ponovo spaja Beograd sa regionom i Sjedinjenim Američkim Državama – Travel Magazine

Air Serbia ponovo spaja Beograd sa regionom i Sjedinjenim Američkim Državama

Air Serbia ponovo spaja Beograd sa regionom i Sjedinjenim Američkim Državama

Air Serbia, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, počeće u poslednjoj nedelji maja postupno obnavljanje letova do pojedinih destinacija u regionu.

Air Serbia planira da obavi prvi let od Beograda do Ljubljane u petak, 29. maja, kao prva avio-kompanija koja se vraća na taj aerodrom, a da zatim tokom prve dve nedelje juna, pored Ljubljane, ponovo uspostavi saobraćaj i do Podgorice, Tivta, Sarajeva, Banjaluke i Skoplja.

Pored toga, Air Serbia će obnoviti komercijalne letove do Njujorka 6. juna, dok će od 13. juna broj prekookeanskih letova srpske nacionalne avio-kompanije biti povećan na dva nedeljno.

Air Serbia će na svojim letovima primenjivati sve neophodne mere bezbednosti, u skladu sa najvišim bezbednosnim i higijenskim standardima, kao i uputstvima nadležnih domaćih i međunarodnih regulatornih tela. Kao i uvek, bezbednost putnika i članova posade su na prvom mestu.

Više informacija o ovim letovima, možete pronaći na airserbia.com

Pogledajte sa kojim destinacijama će Air Serbia uspostaviti redovne letove, kao i kada Ryanair planira da obnovi 40 odsto svojih letova. Saznajte i koji aerodrom je proglašen za najbolji na svetu i to osmi put za redom!  

Ostale vesti pročitajte ovde.

Podelite ovaj članak...
75Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *