– Airbnb Luxe - nova ponuda luksuznog smeštaja – Travel Magazine

Airbnb Luxe – nova ponuda luksuznog smeštaja

Airbnb Luxe – nova ponuda luksuznog smeštaja

Homesharing kompanija Airbnb od sada u ponudi ima luksuzan smeštaj koji može da se bukira na novoj platformi Airbnb Luxe.

Tokom 11 godina, koliko ovaj sajt postoji, postepeno je proširio svoju ponudu od rezervnih kreveta u gostinjskim sobama, na čitave kuće, a zatim i butik hotele. Sada se u ponudi našlo i 2.000 luksuznih smeštaja, koji uključuju i jedinstvena iskustva i sadržaje, kao i vrhunsku uslugu. U portfoliju Airbnb Luxe-a su stare toskanske vile, francuski dvorci, nagrađivane urbane kuće na Novom Zelandu i u Južnoj Africi, pa čak i vila na Jamajci u kojoj je Ian Fleming napisao svoje romane o agentu 007. Najskuplji u ponudi je Nukutepipi (oko milion dolara nedeljno), privatni atol u Francuskoj Polineziji, koji ima i sopstvenu nezvaničnu vremensku zonu i koji može da primi 52 gosta. Ima 21 spavaću sobu, četiri bazena, a gostima je na raspolaganju armija od 50 batlera, konobara, čistača, masera, terapeuta i čak instruktor ronjenja.

Za sledeću godinu najavljeno je da će ponuda biti proširena luskuznim smeštajem u Milanu, Parizu, Ostinu i brojnim drugim gradovima sveta.

Kada gosti bukiraju preko ove platforme, biće im dodeljen „dizajner putovanja“ (koncept sličan konsijeržu), koji će se pobrinuti za detalje kao što su čekiranje, rezervacije u restoranima, planiranje lokalnih aktivnosti i organizovanje dodatnih usluga kao što su dadilje za decu, ketering, lični treneri, vozači i sl. Gosti ne moraju da rade ništa, osim da plate i uživaju u svom luksuznom odmoru. Cene smeštaja koji je trenutno u ponudi na platformi Airbnb Luxe u proseku staje oko 1.760 evra za noć.

Foto: airbnb.com

Pročitajte i koje su najbolje Airbnb destinacije za 2019. godinu, kao i koje je najzanimljivije iskustvo u ponudi Airbnb Adventures-a. Možda će vas zanimati i zašto evropski gradovi od EU traže da ih zaštiti od Airbnb-a.

Ostale zanimljive vesti pročitajte ovde.

Podelite ovaj članak...
0Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *