– Airbnb - put oko sveta za 80 dana – Travel Magazine

Airbnb – put oko sveta za 80 dana

Airbnb – put oko sveta za 80 dana

Ako ste nekada sanjali o tome da putujete oko sveta, živite avanturistički i upoznajete daleka mesta i ljude, Airbnb je za vas osmislio novo iskustvo.

Ova jedinstvena prilika deo je Airbnb Adventures-a, nove kolekcije od preko 200 višednevnih iskustava koja su deo ponude ove online platforme. Sva iskustva vode lokalni „stručnjaci“, koji male grupe gostiju upoznaju sa nekomercijalizovanim atrakcijama i omogućuju im da intimnije upoznaju jedinstvene kulture i zajednice.

Da li ste znali da je najpopularniji smeštaj u istoriji Airbnb-a zamak u Irskoj?

Put oko sveta za 80 dana inspirisan je istoimenim klasikom Žila Verna. Počinje u Londonu i pokriva šest kontinenata, 18 država, dva okeana i pet mora. Putnici će tokom ovog putovanja promeniti osam vidova transporta i posetiće, između ostalog, glečere, vulkane, planine i pustinje, a spavaće u najrazličitijim smeštajima, od kućice na brodu do jurte u stepi.

Vožnja balonom iznad rezervata Masai Mara je deo puta oko sveta za 80 dana

Tokom putovanja će upoznati pripadnike lokalnih zajednica, uključujući eksperte za vampire u Transilvaniji i zanatlije u Kini koje prave rukotvorine od bambusa. Iskusiće krstarenje Nilom, posmatranje polarne svetlosti, posetiće Petru u Jordanu, Galapagoska ostrva, a među najupečatljivijim iskustvima su vožnja balonom iznad nacionalnog rezervata Masai Mara i samurajsko hodočašće u regiji oko Osake u Japanu. Posebni programi pripremljeni su tokom posete Njujorku i Hong Kongu.

Put oko sveta počinje 01. septembra iz Londona, a može se bukirati na Airbnb Adventures-u od 20. juna. Cena putovanja, sa prevozom (od Londona pa nadalje), smeštaje, hranom, aktivnostima, transferima i vizama, iznosi 5.000 dolara.

Saznajte koje su najbolje Airbnb destinacije za 2019. godinu i kako da izbegnete nezgodne situacije u Airbnb smeštaju. Ova homesharing platforma je nedavno najavila i svoje prve korake u šou biznisu.

Ostale zanimljive vesti pročitajte ovde.

Podelite ovaj članak...
0Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X