Vesti – AnadoluJet - direktan let između Ankare i Beograda – Travel Magazine

AnadoluJet – direktan let između Ankare i Beograda

AnadoluJet – direktan let između Ankare i Beograda

AnadoluJet, regionalna low cost avio-kompanija Turkish Airlines-a, 23. decembra pokreće novi, direktan let između Ankare i Beograda. Glavni gradovi Turske i Srbije po prvi put će dobiti redovan i direktan let, koji će dva puta nedeljno prevoziti putnike iz Turske i Srbije.

Turska mesta koja vredi posetiti pored Istanbula
PROČITAJTE I…

Zanimljiva turska mesta koja vredi posetiti pored Istanbula i Kapadokije

Avion AnadoluJet-a će 23. decembra prvi put poleteti iz Ankare, prevozeći putnike iz Turske. Ubrzo nakon sletanja u Beograd poleteće nazad u Ankaru sa putnicima iz Srbije. Let će se realizovati četvrtkom u jutarnjim časovima i nedeljom u večernjim časovima.

Srpski državljani zauzimaju peto mesto na listi godišnjih posetilaca Turske. Najčešće destinacije koje su primamljive turistima iz Srbije su Istanbul ili primorska mesta poput Antalije i Kušadasija. Međutim, novi let između Ankare i Beograda nudi im da se upoznaju sa drugim, kopnenim krajevima Turske.

Kada je reč o turskim turistima, oni zauzimaju drugo mesto po broju noćenja u gradovima Srbije. Ovim letom će veliki broj potencijalnih posetilaca iz Turske moći da poseti turističke atrakcije Srbije.

Povezivanje prestonica direktnom avio-linijom ima za cilj da doprinese razvoju turizma dve zemlje, raznovrsnijoj turističkoj ponudi, ali i boljoj privrednoj saradnji.

Efes je jedan od najznačajnijih istorijskih lokaliteta Turske
PROČITAJTE I…

Turističke atrakcije Turske za ljubitelje istorije

Ostale zanimljive vesti pogledajte ovde.

Podelite ovaj članak...
0Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *