– Hotel u Beču sa kraljevskim tretmanom za ljubimce – Travel Magazine

Hotel u Beču sa kraljevskim tretmanom za ljubimce

Hotel u Beču sa kraljevskim tretmanom za ljubimce

Da li ste raspoloženi za tartar biftek ili vrhunsku ribu u luksuznom hotelu sa 5 zvezdica u Beču? Zvuči sjajno, ali da biste u ovome i uživali morate da imate četiri noge, a obrok će vam biti poslužen u činijici (mada porcelanskoj). Hotel Bristol u Austriji je otvorio svoja vrata kućnim ljubimcima, što je fantastična vest za sve ljubitelje životinja koji bi želeli da svoj odmor provedu u društvu svog ljubimca. Psi, mačke, zečevi, kornjače i ostali ljubimci su dobrodošli u ovom hotelu, a sve je obezbeđeno kako bi i oni imali fenomenalan boravak. Psi, prilikom čekiranja u hotel, dobijaju personalizovanu kost za žvakanje, sa svojim imenom izgraviranim na njoj, udoban krevet, ćebence, peškiriće, igračke i organski šampon za kućne ljubimce koji ih čeka u sobama, kako bi se osećali kao kod svoje kuće.

Ljubimci se dočekuju raširenih ruku u laundžu hotela, ali moguće je naručiti i jelo u sobi, ukoliko vaš pas ili mačka vole da večeraju u privatnosti. Ljubimcima će se hrana sigurno dopasti jer je meni lično odobrio pas Briks, koji je u vlasništvu menadžmenta hotela. Četvoronožnim gostima su na raspolaganju i kolačići i grickalice, a moguće je opredeliti se i za vegetarijanske opcije. U hotelskom baru je za njih na podu prostrt crveni tepih.

Hotel nudi gradske vodiče u kojima su istaknuta mesta u Beču gde su kućni ljubimci izuzetno dobrodošli, kao i gde treba da odete u slučaju da se nešto nepredviđeno dogodi. Ovde je obezbeđena i usluga čuvanja životinja kao i izvođenja u šetnju, ukoliko su vlasnici zauzeti. Ovaj luksuzni boravak košta vlasnika 50 eura po ljubimcu po danu, od čega se 5 eura donira organizaciji koja se zalaže za prava životinja, TierQuartier Wien.

Još novih vesti pročitajte ovde.

Podelite ovaj članak...
0Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *