– Aviokompanija razdvojila majku i bebu na letu – Travel Magazine

Aviokompanija razdvojila majku i bebu na letu

Aviokompanija razdvojila majku i bebu na letu

Aviokompanija Sun Country Airlines je uputila izvinjenje putnici kojoj je traženo da plati kako bi mogla da sedi pored svoje bebe.

Neimenovana žena iz Kalifornije nije dobila sedište pored svoje bebe iako je prilikom kupovine odabrala dva susedna sedišta.

Po dolasku na aerodrom, pred ukrcavanje na let iz Providensa do San Dijega preko Miniapolisa, njoj je saopšteno da ona i beba imaju odvojena i udaljena sedišta.

Iako je ona potvrdila da je prilikom kupovine izabrala susedna sedišta, službenici aviokompanije su bili veoma neljubazni i odbili su da je smeste pored svoje bebe.

Od nje je traženo da doplati 75 dolara kako bi dobila sedište uz svoje dete, ali je ona to odbila. Potom joj je ponuđeno da doplati 20-tak dolara i da dobije sedište u redu ispred ili iza ali je ona i to odbila uz obrazloženje da želi da sedi pored svog deteta i nikako drugačije.

Problem je rešen tako što je baka koja je dobila sedište do njenog deteta pristala da se zameni sa očajnom majkom.

Kada je ovaj incident dospeo u medije, aviokompanija Sun Country Airlines je uputila zvanično izvinjenje putnici.

Putovanje avionom sa decom je veoma stresno. Deca na dugim letovima mogu prouzrokovati mnogo stresa roditeljima, ostalim putnicima i posadi. Da li su deca koja sede u krilu na letovima u većoj opasnosti. Aviokompanije puno truda ulažu u razvoj posebnih usluga za putovanje dece. Saznajte šta je Kids Solo usluga koju nudi Air France.

Ostale zanimljive vesti pročitajte ovde.

Podelite ovaj članak...
0Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X