Vesti – Best Stay – međunarodna konferencija za lidere u turizmu – Travel Magazine

Best Stay – međunarodna konferencija za lidere u turizmu

Best Stay – međunarodna konferencija za lidere u turizmu

Tri dana uzbudljivog i korisnog sadržaja s fokusom na networking i primere iz prakse u jedinoj evropskoj regiji koja je po treći put osvojila nagradu European Destination of Excellence. Ovogodišnja Best Stay konferencija održaće se 12. – 14.10. u Termama Sveti Martin. Konferencija tradicionalno okuplja hotelijere, profesionalce u pružanju turističkih usluga kao i tehnološke kompanije koje svojim proizvodima i uslugama unapređuju turistički sektor.

Sveti Martin

Stereotipi naslovna
PROČITAJTE I…

Stereotipi turista – manje ili više opravdani kliše

Best Stay konferencija – internacionalni karakter

Specifičnost ovogodišnjeg Best Stay-a je što konferencija ponovo poprima internacionalni karakter. Konferencija će okupiti turističke profesionalce iz SAD-a, Velike Britanije, Estonije, Francuske, Portugalije, Slovenije, Srbije, Crne Gore i Hrvatske.

Konferencija je namenjena svima koji žele da budu u trendu s vrućim turističkim temama, a bogat i raznolik program ovogodišnjeg Best Stay-a fokusiraće se na pronalaženje odgovora kako uspešno reagovati na promene, minimizovati rizike i planirati održivu poslovnu budućnost.

Best Stay 2016

Od leadership-a preko digitalne transformacije do održivog turističkog poslovanja

Konferencija unosi inovativnost u koncept organizacije poslovnih događanja stavljajući fokus na networking i učenje u manjim grupama. Tako organizator pokazuje kako se kreativnim promišljanjem u kontekstu formata događanja, konferencije menjaju s ciljem da budu korisnije i opuštenije za učesnike.

Program je baziran na studijama slučaja (tzv. case studies), dinamičnim panel raspravama, opuštenom druženju i upoznavanju lokalne ponude međimurskog kraja. Veliki broj dosadašnjih učesnika za Best Stay govori da je najkonkretnija konferencija u turizmu u Hrvatskoj.

Best Stay

„Veliko nam je zadovoljstvo što je Best Stay već tradicionalno prva stanica nakon sezone na kojoj se zaposleni u turizmu u opuštenom i korisnom okruženju okupljaju, uče, razmenjuju iskustva i dogovaraju nove poslovne saradnje. Znamo da je još jedna godina prepuna izazova ovde pa samim tim poseban naglasak stavljamo na teme održivog turističkog poslovanja u kontekstu tehnologije, digitalne transformacije, leadership-a te finansija. Ove godine imamo priliku po prvi put da ugostimo i neke od kolega iz SAD-a i raznih EU zemalja poput Estonije, Španije i Portugalije koji će podeliti ne samo svoja iskustva, već i trendove sa specifičnih tržišta.”, izjavila je direktorka konferencije Martina Lucić Čanak.

Konferencija

Posebna pogodnost za čitaoce Travel Magazina

Za čitaoce Travel Magazina koji žele na vreme da osiguraju svoje mesto na konferenciji pripremili smo posebnu pogodnost.

Pošaljite email sa kodom #BS22TRAVELMAGAZINE najkasnije do 20.08.2022. godine na info@magic4.club i kupite ulaznicu po ceni od 240 eur.

Best Stay save the date

O ORGANIZATORU:

Magic4Club je Travel PR & Travel branding agencija koja pomaže klijentima u kreiranju turističkih proizvoda i njihovom pozicioniranju na tržištu. Aktivni je član Udruženja Pametni turizam, zajednice koja podstiče na promene u prezentaciji turističke ponude kroz osmišljavanje, razvijanje i stvaranje inovativnih tehnoloških rešenja s ciljem celovite digitalizacije destinacije. Do sada je kompanija organizovala 50+ manjih poslovnih događanja poput tematskih događanja i edukacija u Hrvatskoj, Srbiji, Nemačkoj, Estoniji, Letoniji, a od ove godine samostalno organizuje Best Stay konferenciju.

KONTAKT ZA MEDIJE:

Martina Lucić Čanak
Magic4Club/Best Stay

Mobile: +385 91 532 72 65
Email: martina.luciccanak@magic4.club
https://magic4.club/
https://www.beststayevent.com/

Knjiga Svet je isti
PROČITAJTE I…

Nova putopisna knjiga – Svet je isti

Ostale zanimljive vesti pogledajte ovde.

Podelite ovaj članak...
96Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *