– BIG Veselo dečje leto i Gliša Sportiša vas čekaju – Travel Magazine

BIG Veselo dečje leto i Gliša Sportiša vas čekaju

BIG Veselo dečje leto i Gliša Sportiša vas čekaju

Leto je za raspust, smeh i igru!

Pridružite se BIG Dečjem letu u tržnom centru Big Fashion na Karaburmi i do 17. avgusta uživajte u sjajnim predstavama, kreativnim radionicama i učenju novih stvari za najmlađe.

BIG Fashion organizuje brojne zabavne aktivnosti za decu i roditelje u tržnom centru BIG Fashion u Višnjičkoj 84, svakog četvrtka i subote od 16 do 19 časova. Svi programi su besplatni i svi su dobrodošli.

Poslednja nedelja BIG Dečjeg leta je posvećena sportu za decu. Raznovrsni novi programi kao i uobičajene aktivnosti koje su obeležile sve dosadašnje nedelje u okviru BIG Dečjeg leta spremno čekaju klince i njihove roditelje da zajedno uživaju u pravoj letnjoj atmosferi.

Igraonica

U četvrtak, 15. avgusta, i subotu 17. avgusta u okviru Igraonice biće organizovane mini sportske igre za decu. Klinci će moći da otkriju svoje sportske talente takmičeći se u mini golfu, mini košarci i mini kuglani.

Gliša Sportiša

Animatorski nastup „Gliša Sportiša“, predviđen je za četvrtak, 15. avgusta u okviru Scene. Ideja nastupa, sačinjenog od sportskih i raznih takmičarskih igrica, je da se podigne svest roditelja i dece o značaju bavljenja sportom.

Vesele letnje igre

Za kraj ovogodišnjeg BIG Dečjeg leta, u subotu, 17. avgusta, planirane su vesele letnje igre. Na sceni će biti održana velika žurka za decu i spektakularno puštanje velike leteće ajkule u tržnom centru.

Baby kutak

U Baby kutku će u oba dana u prvoj nedelji BIG Dečjeg leta biti postavljena dečja igraonica sa bazenom sa lopticama, toboganom, kuhinjom za devojčice i radionicom sa alatom za dečake.

Dečje tetovaže

Najomiljeniji program za decu odvijaće se i u četvrtak i subotu na Sceni gde će klinci moći da provere svoj talenat za umetnost u kreativnom kutku sa bojankama, gde će raditi dečje tetovaže.

Programi u Igraonici počinju u 16 i traju do 18 časova. Baby kutak je otvoren od 16 do 19h, a na Sceni je program facepainting-a (dečjih tetovaža) od 16 do 18, a potom sledi kratka predstava od 18 do 19 časova. Svi programi su besplatni, a prisustvo roditelja je obavezno.

Ostale zanimljive vesti pročitajte ovde.

Podelite ovaj članak...
0Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *