Vesti – Četvrta 3T konferencija – kako će turizam preživeti nakon pandemije? – Travel Magazine

Četvrta 3T konferencija – kako će turizam preživeti nakon pandemije?

Četvrta 3T konferencija – kako će turizam preživeti nakon pandemije?

Konferencija 3T – Tourism Travel and Tech u organizaciji Buga i Mreže ide u četvrtom izdanju i po hibridnom principu. Praćenje će biti moguće preko streaminga, a zavisno o merama koje budu važile u momentu održavanja, možda će određeni broj posetilaca učestvovati i uživo. 3T je konferencija koja objedinjuje turizam i IT, kao vodeće i najvažnije grane hrvatskog gospodarstva, a ovogodišnje izdanje održaće se 23. marta 2021.

„2021 će biti urnebes, mislim da će u martu-aprilu interes za nekim oblicima Tourism & Tech related saveta i sadržaja biti ogroman. Svi koji rade u turizmu ili s turizmom, moraće upregnuti tehnologiju kao način izlaska iz neviđene krize koja je snašla taj sektor.“ – istakao je Oleg Maštruko, direktor konferencije 3T.

„Može li turizam biti održiv i kako nam razvoj tehnologije u tome pomaže ili pak odmaže, te kako zadržati kvalitet života na visokom nivou uz rast turističkog prometa? Aplikacije za turizam budućnosti – hoće li VR i AR smanjiti potrebu za fizičkim putovanjem na lokaciju i time rešiti deo problema? Ko uopšte želi da putuje na taj način? – to su neka od pitanja koja ćemo pokušati otvoriti na ovogodišnjem izdanju konferencije.“ – naglašava Maštruko.

Sejseli - gde moze da se putuje
PROČITAJTE I…

Gde trenutno može da se putuje?

Turizam u post-covid svetu

Pandemijska i post-pandemijska zbivanja na planu turizma, dakako, otvaraju i mogućnosti za IT i tech. Glavni lajtmotiv ovogodišnjeg izdanja konferencije 3T je klima – održivost – tehnologija, a pitanje koje nas sve muči – kako preživeti nakon pandemije?

Sadržaj konferencije i predavači nisu posve finalizirani, na novim elementima programa aktivno se radi. Biće dva odlična keynotera s vrlo aktualnim temama. Kao jedan od keynotera nastupiće Zoran Pejović, svetski ekspert kad je u pitanju hospitality industrija. Zoran će održati keynote pod nazivom Kako zadržati najbolje ljude u turizmu u post-covid svetu?

3T konferencija panel

Foto: Promo

Drugi keynote predavač, Robert Sedlar, ekspert za turizam, analiziraće efekte pandemije na turistički sektor i ponuditi savete za budućnost.
Panel diskusijom Kako preživeti nakon pandemije? moderirat će Oleg Maštruko, direktor konferencije 3T.

Uz spomenuta, planirano je još niz predavanja, prezentacija i diskusija. Najavljen je nastup Ilije Brajkovića, stručnjaka za digitalni marketing i najbolje ocjenjenog predavača na prethodnim 3T konferencijama, s temom Kako razvaliti sadržajem i izgraditi lični brending na društvenim mrežama? Nastupiće i vodeći hrvatski chef Mate Janković.

Četvrti 3T održaće se 23. marta 2021.

Više informacija i kotizacije dostupne su na 3t.bug.hr. Izveštaj s prethodne 3T konferencije potražite ovde.

65 odsto Evropljana planira da putuje ove godine
PROČITAJTE I…

Optimizam postoji – čak 65 odsto Evropljana planira da putuje u 2021. godini

Ostale zanimljive vesti pogledajte ovde.

Podelite ovaj članak...
0Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *