Vesti – Clooes - aplikacija koja će vam olakšati putovanja u doba korone – Travel Magazine

Clooes – aplikacija koja će vam olakšati putovanja u doba korone

Clooes – aplikacija koja će vam olakšati putovanja u doba korone

Tim Clooes iz Novog Sada kreirao je veoma korisnu i pouzdanu aplikaciju čiji je osnovni cilj da pomogne ljudima da sa lakoćom prate izmene u restrikcijama vezanim za internacionalna putovanja.

Aplikaciji mozete pristupiti putem ovog linka potpuno besplatno.

Informacije koje aplikacija Clooes prikazuje korisnicima su prikupljene isključivo sa sajtova ministarstava i vlada država, ažurirane nekoliko puta dnevno a njihov izvor je prikazan na samoj stranici. Time Clooes obezbeđuje tačnost i preciznost informacija u svakom trenutku.

Foto: Promo

Aplikacije za rezervaciju hotela
PROČITAJTE I…

Iskustva putnika – da li su pouzdane aplikacije hotela?

Clooes – informacije o 54 države

Trenutno, na ovoj platformi možete pronaći informacije za putovanja u 54 države sveta, uključujući Evropu, Ameriku, Ujedinjene Arapske Emirate, Katar, Egipat, Kanadu, Australiju, Singapur, dok tim konstantno radi na daljem širenju.

Foto: Promo

Kako biste došli do željenih informacija, dovoljno je da odaberete početnu i krajnju tačku putovanja, i aplikacija će prikazati sve neophodne informacije za vas kao što su potrebna dokumenta, potvrde o vakcinaciji, testiranju i uslovima karantina ukoliko je isti neophodan. Takođe, aplikacija pokriva informacije o mogućim zonama tranzita i restrikcijama za putovanje kroz njih.

Zanimljivo je da vam Clooes takođe omogućava da se informišete o zvaničnom broju vakcinisanih stanovnika u zemlji u koju putujete, tačnije procenat vakcinisane populacije u toj zemlji.

Putujte bezbedno i sa sigurnošću uz Clooes aplikaciju!

Ostale zanimljive vesti pogledajte ovde.

Podelite ovaj članak...
19Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *