Vesti – Etihad Airways nastavlja da povećava broj letova – Travel Magazine

Etihad Airways nastavlja da povećava broj letova

Etihad Airways nastavlja da povećava broj letova

Etihad Airways danas je objavio da nastavlja da povećava broj specijalnih letova širom sveta ka Abu Dabiju i iz njega.

Tokom maja i juna avio-kompanija će povećavati broj letova na ranije najavljenim rutama i dodaće nove letove ka Beogradu, Dablinu, Ženevi, Milanu, Parizu i Torontu.

Pored nedavno pokrenute veze između Melburna i Londona, Etihad će takođe dodati letove ka Sidneju, omogućavajući direktnu tranzitnu vezu u i iz Londona, preko Abu Dabija.

Etihad Airways ima najviše higijenske standarde unutar globalne avio-industrije

Etihad i dalje sledi direktive UAE i međunarodnih zdravstvenih institucija, trudeći se da aktivno pomogne u ograničavanju širenja Covid-19.

Avio-kompanija je u međuvremenu sprovela opsežni program sanitarne zaštite i praktikuje najviše higijenske standarde u svakom delu putovanja svih kupaca. Ovo uključuje ugostiteljstvo, dubinsko čišćenje aviona i kabina, zdravstveni pregled, izmenjenu uslugu obroka i kopneni prevoz, između ostalog.

Više informacija o strogim merama koje Etihad Airways preduzima za osiguranje sigurnog i zdravog putovanja možete pročitati na www.etihad.com/wellness.

Novi raspored specijalnih letova (na snazi od 19. maja do 15. juna 2020.) je svakako podložan izmenama. Zato ispred Etihada savetuju sve koji žele da putuju, da obavezno posete sajt avio-kompanije i raspitaju se o odgovarajućim propisima i mogućim izmenama. Mi vam u nastavku donosimo pregled najzanimljivijih letova Etihada u narednom periodu…

  • Beograd 21. maj
  • Džakarta 21. i 28. maj, 4. i 11. jun
  • Kuala Lumpur 23. i 30. maj i 6. i 13. jun
  • Melburn 20. 22. 27. 28. maj i 4. i 11. jun
  • Seul 21. 23. 28. 30. maj i 4. 6. 11. 13. jun
  • Singapur 19. maj i 2. i 9. jun
  • Sidnej 26. maj i 2. i 9. jun
  • Tokio 25. maj i 1. i 8. jun

Letovi su dostupni i za rezervaciju putem mobilne aplikacije, pozivom kontakt centra na +971 600 555 666 (UAE) ili preko lokalne ili neke globalne onlajn turističke agencije.

Važna napomena: Kao mera predostrožnosti, gosti koji putuju na letovima Etihad Airways-a dužni su da tokom svog putovanja nose masku za lice.

Pročitajte šta podrazumeva nova regulativa Egipta za hotele, kao i kada Air Serbia planira da leti ka regionalnim centrima. Takođe, otkrijte i koje preporuke za putovanja je donela Evropska komisija.

Ostale zanimljive vesti pročitajte ovde.

Podelite ovaj članak...
0Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *