Vesti – Etihad Airways pokrenuo specijalne letove iz Abu Dabija ka 20 gradova – Travel Magazine

Etihad Airways pokrenuo specijalne letove iz Abu Dabija ka 20 gradova

Etihad Airways pokrenuo specijalne letove iz Abu Dabija ka 20 gradova

Etihad Airways je od 10. juna krenuo da leti ka 20 gradova u Evropi, Aziji i Australiji preko Abu Dabija.

Nove usluge ove avio-kompanije omogućiće onima koji putuju trenutnom mrežom specijalnih letova da se lako povezuju kroz glavni grad UAE-a do ključnih globalnih odredišta.

Etihad je nedavno pokrenuo letove iz Melburna i Sidneja do londonskog Heathrow-a, što je omogućilo direktne transfer veze do i iz glavnog grada Velike Britanije preko Abu Dabija.

Već od 10. juna, Etihad koristi mrežu specijalnih letova iz Abu Dabija do ranije najavljenih odredišta širom svoje međunarodne mreže.

Preko Abu Dabija do Londona, Pariza, Barselone, Brisela…

Lake transfer veze putem Abu Dabija sada će biti dostupne iz Džakarte, Karačija, Kuale Lumpur, Manile, Melburna, Seula, Singapura, Sidneja i Tokija do većih gradova širom Evrope, uključujući Amsterdam, Barselonu, Brisel, Dablin, Frankfurt, Ženevu, London, Madrid, Milano, Pariz i Cirih.

Oni koji žele da rezervišu karte, savetuju se da posete www.etihad.com/transfer da bi pogledali mogućnosti i da bi bili informisani o odgovarajućim propisima o ulazu na krajnjem odredištu.

Letovi su dostupni i za rezervaciju putem mobilne aplikacije, pozivom kontakt centra Etihad Airways na +971 600 555 666 (UAE) ili preko lokalne turističke agencije.

Etihad i dalje sledi direktive UAE i međunarodnih zdravstvenih autoriteta u ograničavanju širenja COVID-19.

Avio-kompanija je sprovela opsežni program sanitarne zaštite i bezbednosti kupaca i praktikuje najviše higijenske standarde u svakom delu putovanja kupca.

Ovo uključuje ugostiteljstvo, dubinsko čišćenje aviona i kabina, zdravstveni pregled, ukrcavanje, let, uslugu obroka i iskrcaj.

Važna napomena: Kao mera predostrožnosti, gosti koji putuju na letovima Etihad Airways-a dužni su da tokom svog putovanja nose masku za lice.

Pročitajte za koliko je porastao putnički avio-saobraćaj u maju, kao i zašto su avioni obično bele boje. Saznajte i zašto putnički avioni ne mogu da lete preko nekih lokacija.

Ostale zanimljive vesti pročitajte ovde.

Podelite ovaj članak...
0Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *