– Google Trips vam olakšava planiranje putovanja – Travel Magazine

Google Trips vam olakšava planiranje putovanja

Google Trips vam olakšava planiranje putovanja

Google je upravo objavio velike izmene u radu svoje alatke za planiranje putovanja.

Nakon pokretanja sličnog seta alatki za mobilne telefone prošle godine, kompanija je objavila da će google.com/travel na vebu od sada korisnicima davati da vide informacije o svim svojim prethodno bukiranim putovanjima, i da lakše prelaze sa pretraga letova na pretrage hotela i aranžmana.

Ovaj potez konačno spaja sve Google-ove travel servise na jednom mestu, a proces objedinjavanja je trajao mnogo duže nego što je inicijalno očekivano.

Nova platforma Google Trips, kojoj se pristupa putem Google.com/travel, biće usko povezana sa Google pretragom i Mapama, a koristiće mailove iz vašeg Gmail inboksa (potvrde o bukinzima, računi i sl.), kako bi izgradila vremensku liniju vaših putovanja.

Eksperti veruju da bi ovo mogla biti revolucionarna platforma, koja sada podjednako dobro radi na mobilnim telefonima i na vebu. Ipak, rezervacije kao i do sada nećete moći da pravite preko Google-a, već će vas on preusmeravati na rezervacioni sistem aviokompanije ili hotela da završite rezervaciju.

„Cilj nam je da pojednostavimo planiranje putovanja, tako što ćemo korisnicima pomoći da pronađu najkorisnije informacije i da uvek mogu da nastave ono što su radili na bilo kom uređaju“, rekli su iz Google-a za techcrunch.com.

Ostale zanimljive vesti pročitajte ovde.

Podelite ovaj članak...
0Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X