Vesti – Grčka i Izrael - slobodna putovanja pod jednim uslovom – Travel Magazine

Grčka i Izrael – slobodna putovanja pod jednim uslovom

Grčka i Izrael – slobodna putovanja pod jednim uslovom

Grčka i Izrael postaće prve dve zemlje na svetu koje će turistima omogućiti pristup bez karantina i drugih ograničenja, pod uslovom da su vakcinisani. Očekuje se da će slobodna putovanja vakcinisanih putnika biti moguća od kraja marta ili početka aprila.

Početkom nedelje Grčka i Izrael su najavili sporazum o međusobnom priznavanju “kovid-pasoša”. To znači da bi se onim posetiocima koji su primili vakcinu omogućila slobodna putovanja između ove dve zemlje.

Nova pravila Bec
PROČITAJTE I…

Nova pravila u Austriji za ulazak u radnje i salone

Govoreći na konferenciji za novinare, premijeri pomenutih zemalja potvrdili su da putnicima koji budu imali potvrdu da su vakcinisani neće biti potreban test na COVID-19. Takođe, za ove putnike neće važiti ni pravila o samoizolaciji.

Slobodna putovanja – od kraja marta?

Izrael je već vakcinisao veći procenat svog stanovništva, više od bilo koje druge zemlje na svetu. Kada je vakcinacija u pitanju, nalaze se ispred Ujedinjenih Arapskih Emirata i Velike Britanije. Međutim, i pored toga, granice ove zemlje ostaju zatvorene do 20. februara. Očekuje se da bi inostranim turistima ulazak mogao biti dozvoljen tek krajem marta.

Kovid-pasos Tajland
PROČITAJTE I…

Tajland odbija kovid-pasoš

Ostale zanimljive vesti pogledajte ovde.

Podelite ovaj članak...
11Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *