– Hotel na Baliju zabranio telefone pored bazena – Travel Magazine

Hotel na Baliju zabranio telefone pored bazena

Hotel na Baliju zabranio telefone pored bazena

Nesporno je da je razvoj tehnologije i društvenih mreža poput Instagrama značajno uticao i na način na koji turisti provode svoje vreme na destinacijama.

Čak i ako ne koristite mobilne telefone tokom odmora, sigurno ćete biti svedoci brojnim poziranjima i pravljenu „idealnih“ fotografija kako bi se što bolje pokazal na društvenim mrežama. Ayana Resort i Spa na Baliju je preduzeo veoma hrabar potez kako bi ograničio ovakve aktivnosti koje sve više iritiraju ostale goste. Ovaj rizort je zabranio upotrebu mobilnih telefona u zoni bazena u periodu od 9 do 17 časova.

Na hotelskom sajtu je postavljeno obaveštenje: „Želja našeg hotela je da stvorimo zonu mira i tišine u kojoj naši gosti mogu zaista da uživaju u svakom trenutku. Kako bismo obezbedili da naš bazen ostane raj za goste ograničavamo upotrebu mobilnih telefona i kamera, tableta i svih ostalih elektroskih uređaja između 9 i 17 časova. Tokom ovog vremena obećavamo vam da nećete biti uznemiravani pozivima, porukama, fotografijama i društvenim mrežama; bićete samo vi, prelepi bazen i vaš trenutak odmora“.

Ostale zanimljive vesti pročitajte ovde.

Podelite ovaj članak...
0Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X