Kad pilot žarko želi da stigne na plažu

Kad pilot žarko želi da stigne na plažu

Britanski pilot koji je krenuo na godišnji odmor sa svojom porodicom morao je da upravlja avionom kako bi stigao na odredište.

Neobičan događaj razveselio je putnike na aerodromu u Mančesteru nakon nekoliko časova kašnjenja leta do sunčanog Alikantea.

Kada se pilot koji je bio planiran da leti na tom letu nije pojavio na poslu, kompanija easyJet je bila prinuđena da pomeri let. Samo što su objavili da se let pomera za dva sata, kapetan Majkl Bredli, koji inače leti za easyJet, ali je ovom prilikom bio samo jedan od putnika zajedno sa svojom suprugom i ćerkom, donosi odluku da ponudi svoje usluge.

On poziva kompanija i nudi se da pilotira avionom do Alikantea. Imao je kod sebe svoju pilotsku legitimaciju i dozvolu za letenje, pa je kompanija pristala da mu poveri kapetansko mesto na letu.

Kapetan Bredli je potom uzeo razglas i malo pre nego što su putnici krenuli da napuštaju gejt kako bi sačekali na novo vreme poletanja, on ih je obavestio o svojoj odluci i priupitao da li im smeta da avionom pilotira u farmerkama, pošto kod sebe nema svoju uniformu. Putnici su bili oduševljeni i svi su pristali na novog pilota.

Pročitajte još zanimljivosti: Zaboravili putnicu u avionu. Odegli magarac u obilasku aerodroma u Tel Avivu. Ceo fudbalski tim izbačen iz aviona zbog pijanstva.

Ostale zanimljive vesti pročitajte ovde.

Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X