Vesti – KLM - obnavljaju se letovi za SAD – Travel Magazine

KLM – obnavljaju se letovi za SAD

KLM – obnavljaju se letovi za SAD

Otkako su vlasti SAD-a donele odluku da od 8. novembra 2021. dozvole ulaz svim putnicima koji su potpuno vakcinisani protiv koronavirusa i poseduju negativan PCR test, ponovo se uspostavljaju letovi za ovu državu.

To znači da KLM potpuno obnavlja zimski red letenja za SAD koji je imao pre izbijanja pandemije koronavirusa i da ponovo pokreće direktne letove iz Amsterdama do sledećih destinacija: Los Anđeles, San Francisko, Čikago, Boston, Atlanta, Majami, Las Vegas, Njujork, Vašington, Mineapolis i Hjuston. Ovime je i putnicima iz Srbije je olakšan pristup Severnoj Americi, pošto je KLM već povećao broj nedeljnih letova iz Beograda za Amsterdam sa 7 na 12.

Sa kojom vakcinom u Ameriku
PROČITAJTE I…

Sa kojom vakcinom možete u Ameriku?

Ovo je svečan dan za nas. Radujemo se što ćemo raditi ono što najbolje umemo: okupljati ljude. Putovanja povezuju ljude i upravo to pokreće sve u KLM-u. Ovo je za nas prekretnica i važan korak za izlazak iz krize. Sada kada možemo obavljati ove letove sa više putnika, a potpuno poštujući sve epidemiološke mere, KLM je bliže finansijskom oporavku,“ izjavio je predsednik i izvršni direktor KLM-a Piter Elbers.

Prema zimskom redu letenja, KLM će iz Amsterdama leteti svakodnevno do Los Anđelesa, Njujorka, Atlante i Hjustona. Pet puta nedeljno će leteti za San Francisko, Čikago i Vašington, a tri puta nedeljno za Boston, Mineapolis i Majami. Kako bi ušli u SAD, punoletni strani državljani moraju da budu imunizovani vakcinama koje je odobrila američka Uprava za hranu i lekove (FDA) ili Svetska zdravstvena organizacija (SZO). Deca mlađa od 18 godina, kao i osobe sa zdravstvenim problemima, izuzeti su od ovih pravila.

KLM letovi za SAD

Foto: KLM

KLM – visoki higijenski standardi i fleksibilna politika rezervacija

Prioritet KLM-a je bezbednost putnika. Avio-kompanija je uvela niz zaštitnih mera u svakoj fazi putovanja, počev od aerodroma, preko ukrcavanja, pa do samog leta. Zato je KLM dobio APEX-ov Dijamantski sertifikat (Diamond Award) za mere zaštite zdravlja na letu. KLM je tako postao jedna od vodećih avio-kompanija po pitanju higijene i zdravstvene bezbednosti putnika. Fleksibilna politika rezervacija omogućava putnicima da besplatno promene svoju rezervaciju ili dobiju povraćaj novca. Takođe, KLM Royal Dutch Airlines je zadržao svoj APEX (the Airline Passengers Experience Association) status avio-kompanije od pet zvezdica, dodeljen na osnovu ocena putnika.

KLM poziva sve svoje putnike da pre leta provere informacija na zvaničnom sajtu kompanije https://serbia.klm.com/

Delft gradovi Holandije
PROČITAJTE I…

Bajkoviti gradovi Holandije, I deo

Ostale zanimljive vesti pogledajte ovde.

Podelite ovaj članak...
0Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *