– Kupite kartu za glamurozno indijsko venčanje – Travel Magazine

Kupite kartu za glamurozno indijsko venčanje

Kupite kartu za glamurozno indijsko venčanje

Parovi u Indiji su došli na ideju kako da spoje lepo i korisno, pa na svoja venčanja zovu i strance. Naravno, ukoliko želite da posetite neko od ovih živopisnih dešavanja, moraćete da platite.

Mladence i goste spaja start-up kompanija Join My Wedding iz Delhija, a „bračni turizam“ u Indiji je za kratko vreme postao pravi hit. Australijski travel blogeri Carly Stevens i Tim Gower objavili su da su pozivnice za dvodnevno indijsko venčanje platili 200 dolara po osobi i puni su utisaka sa ovog dešavanja.

Osnovač kompanije Join My Wedding, Orsi Parkanyi ovako je objasnila svoju ideju: „Ako malo bolje razmislite, venčanja su idealna za upoznavanje sa nekom destinacijom i njenom kulturom i tradicijom – tu ćete videti lokalce, probati najbolju lokalnu hranu, čućete autentičnu muziku i videti živopisne nošnje. Uz to, provešćete se fenomenalno.“ Šanse da neindijci prisustvuju indijskom venčanju nisu baš velike, ali preko ove kompanije, stranci su do sada bili gosti na preko 100 indijskih venčanja.

Inače, ovo je samo jedna od kompanija koja u ponudi ima „bračni turizam“. U Indiji ima mnoštvo turističkih agencija i turopratora koji nude istu uslugu.

Ostale zanimljive vesti pročitajte ovde.

Podelite ovaj članak...
0Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *