Vesti – Luj Viton vas vodi u obilazak gradova – Travel Magazine

Luj Viton vas vodi u obilazak gradova

Luj Viton vas vodi u obilazak gradova

Kada čujete ime Luj Viton, prva asocijacija su vam verovatno torbe čuvene francuske modne kuće.

Međutim, ovog puta u pitanju je nešto sasvim drugo što turistima može pomoći na putovanju. U pitanju su štampani vodiči kroz gradove koji su podjednako pomodni kao i čuvene torbe ili odeća ovog poznatog brenda.

Iako je kuća Luj Viton, koja se proslavila čuvenim koferima i torbama, započela svoje poslovanje pre 165 godina, nije izgubila dodir sa svojim nomadskim korenima. Više od dve decenije Luj Viton objavljuje elegantne knjige, turističke vodiče kroz gradove. Oni su osmišljeni da putnicima daju sjajan uvid u neke od najživopisnijih urbanih sredina na svetu. Sada je ponovo predstavljeno deset vodiča iz kolekcije koji su prerađeni i prošireni, uključujući Njujork, Peking, Lisabon i Seul. U njima su nove fotografije nezavisnih novinara i ažurirane liste obaveznih mesta u gradovima koje treba obići. Svaki vodič sadrži priloge kreativnih i poslovnih ljudi koji žive u jednom gradu. Rezultat je lista preporuka odličnih lokalnih kafeterija i restorana, ekskluzivnih “boutique” hotela i kulturnih institucija koje će učiniti da se svaki posetilac oseća kao lokalac.

Gradski vodiči, za trideset gradova sveta, mogu se kupiti u Luj Viton radnjama, preko zvanične internet stranice ili u izabranim knjižarama. Dostupni su kako u štampanom tako i u digitalnom izdanju, za iOS i Android, a cena im je 37 dolara.

Inače, turisti sve više umesto vodiča pretražuju Instagram. Pročitajte naše kratke vodiče za Češku, Jerusalim i Barselonu.

Ostale zanimljive vesti pročitajte ovde.

Podelite ovaj članak...
47Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X