Vesti – Mystery Breaks putovanje? Ova avio-kompanija nudi poseban let u svojoj ponudi! – Travel Magazine

Mystery Breaks putovanje? Ova avio-kompanija nudi poseban let u svojoj ponudi!

Mystery Breaks putovanje? Ova avio-kompanija nudi poseban let u svojoj ponudi!

Da li ste čuli za Mystery Breaks? Nacionalna avio-kompanija Novog Zelanda nada se da će pokrenuti domaći turizam sa specijalnim aranžmanom letova. O čemu je zapravo reč? Air New Zealand planira da povrati putnike sa malom dozom misterije.

S obzirom da je nacija uspela dosta brzo i efikasno da suzbije širenje koronavirusa, domaći turizam je obnovljen od juna. To je nacionalnoj avio-kompaniji Novog Zelanda dalo ideju da lansira „Mystery Breaks“ letove ka nepoznatom. Putnici bi kupovali avio-karte za putovanje, bez znanja ka kojoj destinaciji idu. Ona bi im bila otkrivena dva dana pred put.

Novi Zeland je progresivna i obecana zemlja
PROČITAJTE I…

Kada je i kako Novi Zeland postao progresivna i obećana zemlja

Mystery Breaks letovi – noćenje, doručak ili polupansion i ren-t-car

Ovaj let bi obuhvatio kružno putovanje do neke od najpoznatijih novozelandskih destinacija, do kojih inače leti Air New Zealand kao što su Okland, Gizborn, Hamilton i Velington, te smeštaj u hotelu. Putnicima bi bila ponuđena tri tipa putovanja:

  • Great Mystery Break, po ceni od 599 dolara po osobi za dva noćenja u hotelu sa 3 ili 4 zvezdice, sa doručkom i tranfserom od aerodroma do hotela
  • Delux Mystery Break, po ceni od 699 dolara po osobi za dva noćenja u hotelu sa 4 zvezdice, plus doručak i Avis rent-a-car
  • Luxury Mystery Break, po ceni od 1.629 dolara po osobi, koji bi podrazumevao dva noćenja u hotelu sa 5 zvezdica, sa polupansionom i classy Avis rent-a-car

Jedina opcija koja bi bila pružena putnicima je da eleminišu jedan grad sa liste destinacija. Onaj koji ne žele da posete ili su već posetili.

Air New Zealand se nada da će ovim posebnim paketom letova podstaći lokalno stanovništvo da putuje i istražuje sopstvenu zemlju. Svim putnicima je omogućeno (ukoliko požele ili budu primorani) da bez nadoknade promene datume leta do kraja marta 2021. godine. Takođe, u ponudi su i poklon vaučeri ukoliko bilo ko od Novozelanđana poželi da na ovaj način usreći prijatelja, rodbinu ili partnera.

Novi Zeland je do sada imao tek 1.887 slučajeva Covid-19 i 25 smrtnih ishoda, što je za naciju od 5 miliona odličan rezultat, shodno aktuelnoj situaciji širom sveta. Međutim, globalna pauza putovanja uticala je na ekonomiju zemlje u kojoj udeo stranih turista čini 20.4% BDP-a zemlje.

7 najmanje posecenih drzava sveta
PROČITAJTE I…

7 najmanje posećenih država sveta

Ostale vesti pročitajte ovde.

Podelite ovaj članak...
6Shares
Podelite ovaj članak...

1 komentar

  1. Davno je kod nas ova varijanta zaživela samo u bus varijanti :).

    Pošaljite odgovor

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X