Vesti – Osvojite besplatno putovanje u Meksiko! – Travel Magazine

Osvojite besplatno putovanje u Meksiko!

Osvojite besplatno putovanje u Meksiko!

Hotelski lanci duž meksičke obale udružili su se kako bi pružili sveobuhvatni odmor za dvoje, i to svake godine u narednih 20 godina! Dvoje pobednika će dobiti smeštaj sa četiri ili pet zvezdica u mestima kao što su Kankun, Kozumel i Isla Mujeres. Odmor obuhvata pet noćenja svake godine. All inclusive nagrada dolazi u obliku poklon kartice koja može da se unovči svake godine.

Kako da osvojite besplatno putovanje u Meksiko?

Prijave se prihvataju putem Instagrama i TikToka. I iako možete učestvovati na obe platforme, možete pobediti samo na jednoj. Da biste ušli, objavite fotografiju ili video na svom profilu, inspirisani Meksičkim Karibima. Obavezno tagujte na postu @Come2MexicanCaribbean i koristite haštag #Come2MexicanCaribbean.

Takođe poželjno je da aktivirate prijatelje da se angažuju oko vaših postova, jer će organizatori takmičenja do 9. novembra kao pobednike odabrati postove sa najviše lajkova, komentara i deljenja. Pobednici će biti objavljeni 27. novembra.

Potomak starih Asteka, prilikom folklorne ceremonije u nacionalnom parku El Tepozteco, u blizini Meksiko Sitija
PROČITAJTE I…

Meksiko Siti – mesto na kome je orao pojeo zmiju

Meksički Karibi

Meksički Karibi zvanično su ponovo otvoreni za turizam 8. juna, ali turisti se polako vraćaju. Turizam je glavna industrija u toj oblasti i beleži pad više od 50 procenata. Odredišta poput Kankuna pogođena su posebno, iako su među prvima dobila globalni pečat o sigurnosti i higijeni Svetskog saveta za putovanja i turizam „Sigurna putovanja“.

Meksiko je prijavio više od 615.000 slučajeva koronavirusa i više od 66.000 smrtnih slučajeva. COVID-19 je najviše pogodio Meksiko Siti. Region u kojem se nalaze Kankun, Tulum, Kozumel i Isla Mujeres – prijavio je nešto više od 10.000 slučajeva koronavirusa, navodi The NewYork Times.

Meksiko je jedna od destinacija koja ima apsolutno sve
PROČITAJTE I…

Vodič za putovanje u Meksiko

Trinaest arheoloških nalazišta u državi priprema se za ponovno otvaranje, nakon zatvaranja pre više od pet meseci. Lokalni propisi u petak su počeli da dozvoljavaju da turistička preduzeća, hoteli i plaže počnu da rade sa kapacitetom od 60 posto, prema lokalnoj Riviera Maya News.

Ostale vesti pročitajte ovde.

Podelite ovaj članak...
56Shares
Podelite ovaj članak...

1 komentar

  1. Da li ima putovanja i mora li izolacija?

    Pošaljite odgovor

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X